Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cavalcada Els Reis d'Orient arribaran a l'Escardívol i recorreran els carrers de Rubí amb una fantàstica cavalcada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La cavalcada

Els Reis d'Orient arribaran a l'Escardívol i recorreran els carrers de Rubí amb una fantàstica cavalcada.

La tarda del divendres 5 de gener, Ses Majestats els Reis d'Orient visitaran la ciutat per atendre els desitjos dels nens i nenes rubinencs. 

 • 16.30 h. Lliurament de les cartes a la Cartera Reial (Escardívol)
 • 17.00 h. Xocolata calenta (Escardívol)
 • 18.00 h. Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient (Escardívol)
 • 18.30 h. Sortida de la cavalcada des de la pl. Catalunya. Consulta l'itinerari
 • 21.00 h. Adoració al pessebre i comiat a Ses Majestats els Reis d'Orient (pl. Doctor Guardiet)

   

Itinerari de la cavalcada

pl. Catalunya ─ pg. Francesc Macià ─ av. Barcelona ─ rbleta. Joan Miró ─ pg. Les Torres ─ av. Can Cabanyes ─ pg. Ferrocarril ─ c. Monturiol ─ c. Mare de Déu de Fàtima ─ c. Tres d'abril ─ ctra. Sant Cugat ─ c. Joan Maragall ─ c. Bartrina ─ c. Lluís Ribas ─ c. Cervantes ─ av. Barcelona ─ pg. Francesc Macià ─ c. Montserrat ─ pl. Doctor Guardiet

La cavalcada comptarà amb la participació de set carrosses i d'una desena de companyies d'animació artística, així com de diverses entitats educatives i culturals de la ciutat, que any rere any s'impliquen en l'esdeveniment sota la coordinació de la Comissió de Reis.

  

Tram per a persones amb discapacitat


Amb l'objectiu d'acostar l'experiència de la cavalcada a tots els infants de Rubí, enguany es tornarà a habilitar un tram d'especial accessibilitat i visibilitat a la rambleta de Joan Miró. Aquesta part de l'itinerari serà d'ús preferent per a persones amb discapacitat i els seus acompanyants.

No serà necessària reserva prèvia però hi haurà control d’accés. En aquest espai podran entrar-hi, acompanyades de dues persones adultes com a màxim, aquelles persones amb una discapacitat acreditada mitjançant certificat o targeta. En cas que la unitat familiar superi els tres membres, es prioritzarà no separar-la.

           

Afectacions viàries


  Limitacions d'aparcament a l'Escardívol
  • A partir del dimarts 2 de gener a les 6 h: no es podrà accedir ni estacionar a la meitat de l’Escardívol més propera a l’edifici municipal.
  • A partir del dimecres 3 de gener a les 6 h: no es podrà accedir ni estacionar a la part de l’Escardívol a tocar de la rotonda.
  • A partir del divendres 5 de gener a les 15 h: quedarà habilitada la zona d’aparcament per a vehicles de persones amb discapacitat al passeig de la Riera, darrere la caseta d’Esports. A partir d’aquell moment, només s’hi podrà estacionar amb la corresponent targeta acreditativa.

  Afectacions pel pas de la cavalcada

  Enguany, la cavalcada de Reis no sortirà de l’Escardívol sinó que ho farà des de la plaça de Catalunya, a causa de les obres que s’estan executant al carrer de Cadmo. Per poder-hi disposar les carrosses i tots els elements que acompanyen els Reis, caldrà restringir la circulació i l’aparcament en aquesta zona entre les 13 i les 24 h del divendres 5 de gener. Quedaran afectades les següents vies:

  • Pau Claris, entre el c. Cadmo i el c. Vapor en ambdós sentits
  • Narcís Menard, entre la pl. Pere Aguilera i el c. Rafael de Casanova
  • Justícia, entre el c. Doctor Robert i el c. Rafael Casanova
  • Rafael Casanova, entre el c. Sant Gaietà i el c. Cadmo
  • Prat de la Riba, entre el c. Cadmo i l’accés al CUAP Mútua de Terrassa

  Al llarg del recorregut de la cavalcada, també hi haurà carrers o trams en què estarà prohibit aturar-se, estacionar o circular a partir de les 14 h del divendres 5 de gener.

  Pel que fa a l’Escardívol, més enllà de les restriccions d’aparcament, està previst que el pas de vehicles quedi tallat a partir de les 15.30 h del divendres 5 de gener. A les 18.30 h, es tallarien tots els accessos a l’itinerari de la cavalcada.

  La Policia Local recomana fer un ús raonable del vehicle privat, especialment durant la cavalcada, i emprar en qualsevol cas només els itineraris allunyats del seu recorregut.

  T'ha estat útil aquesta pàgina?

  30
  4