Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cavalcada Els Reis d'Orient arribaran a l'Escardívol i recorreran els carrers de Rubí amb una fantàstica cavalcada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La cavalcada

Els Reis d'Orient arribaran a l'Escardívol i recorreran els carrers de Rubí amb una fantàstica cavalcada.

La tarda del dijous 5 de gener, Ses Majestats els Reis d'Orient visitaran la ciutat per atendre els desitjos dels nens i nenes rubinencs. 

  • 16.30 h. Lliurament de les cartes a la Cartera Reial (Escardívol)
  • 17.00 h. Xocolata calenta (Escardívol)
  • 18.00 h. Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient (Escardívol)
  • 18.30 h. Sortida de la cavalcada. Consulta l'itinerari
  • 21.00 h. Adoració al pessebre i comiat a Ses Majestats els Reis d'Orient (pl. Doctor Guardiet)

   

Itinerari de la cavalcada

c. Joaquim Blume ─ c. Cadmo ─ c. Prat de la Riba ─ c. Rafael Casanova ─ pg. Francesc Macià ─ av. Barcelona ─ rbleta. Joan Miró ─ pg. Les Torres ─ av. Can Cabanyes ─ pg. Ferrocarril ─ c. Monturiol ─ c. Mare de Déu de Fàtima ─ c. Tres d'abril ─ ctra. Sant Cugat ─ c. Joan Maragall ─ c. Bartrina ─ c. Lluís Ribas ─ c. Cervantes ─ av. Barcelona ─ pg. Francesc Macià ─ c. Montserrat ─ pl. Doctor Guardiet

La cavalcada comptarà amb la participació d'una desena de companyies d'animació artística, així com de diverses entitats educatives i culturals de la ciutat, que any rere any s'impliquen en l'esdeveniment sota la coordinació de la Comissió de Reis.

  

Persones amb diversitat funcional


Amb l'objectiu d'acostar l'experiència de la cavalcada a tots els infants de Rubí, enguany s'habilitarà un tram d'especial accessibilitat i visibilitat a la rambleta de Joan Miró. Aquesta part de l'itinerari serà d'ús preferent per a persones amb diversitat funcional i els seus acompanyants. No serà necessària reserva prèvia.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0