Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mag Rubisenc El vell alquimista és l'encarregat de guiar el recorregut de Ses Majestats els Reis d'Orient fins a Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mag Rubisenc

El vell alquimista és l'encarregat de guiar el recorregut de Ses Majestats els Reis d'Orient fins a Rubí.

Mag RubisencEl Mag Rubisenc és un vell alquimista que, fa molts anys, va venir a viure al Castell, des d'on gaudeix d'una vista privilegiada de l'horitzó i de la vida quotidiana dels ciutadans i ciutadanes de Rubí.

Un dia, el mag va rebre la visita d'un estel màgic que va fer-li l'encàrrec de guiar els Reis d'Orient fins a la ciutat. Des d'aleshores, el savi vetlla des del seu laboratori del Castell per tal que els nens i nenes de la ciutat siguin bons minyons, recull els seus desitjos quan s'acosta el Nadal i s'encarrega d'indicar el camí als Reis d'Orient perquè puguin arribar a Rubí sense incidències la nit del 5 de gener. Ben conegudes són les paraules màgiques que ell mateix va ensenyar als infants per tal de guiar Ses Majestats:
   

"Nens i nenes de Rubí,
amb la mà oberta,
somrieu i no tingueu neguit,
perquè els Reis arriben a Rubí"

Enguany no serà un excepció i el Mag Rubisenc, acompanyat del seu fidel ajudant Melquíades, s'encarregarà que res falli en l'arribada de Ses Majestats. 

I perquè tots els nens i nenes de la ciutat li puguin traslladar els seus desitjos, tornarà a obrir les portes del seu Campament Màgic al parc del Castell de Rubí els dies 2, 3 i 4 de gener

             

Mag Rubisenc

Vols conèixer la història del Mag Rubisenc?

Descarrega't el conte que explica la història del vell alquimista, il·lustrat per l'artista rubinenca Sònia González. Llegeix-lo amb els infants de la casa i descobriu plegats l'origen del mag, com va convertir-se en el guia de Ses Majestats els Reis d'Orient i quines són les paraules màgiques que han de pronunciar els més petits perquè Melcior, Gaspar i Baltasar no faltin a la seva cita amb Rubí la nit del 5 de gener.

La història del Mag Rubinenc en PDF

T'ha estat útil aquesta pàgina?

15
17