Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mag Rubisenc El vell alquimista és l'encarregat de guiar el recorregut de Ses Majestats els Reis d'Orient fins a Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Mag Rubisenc

El vell alquimista és l'encarregat de guiar el recorregut de Ses Majestats els Reis d'Orient fins a Rubí.

Mag RubisencEl Mag Rubisenc és un vell alquimista que, fa molts anys, va venir a viure al Castell, des d'on gaudeix d'una vista privilegiada de l'horitzó i de la vida quotidiana dels ciutadans i ciutadanes de Rubí.

Un dia, el mag va rebre la visita d'un estel màgic que va fer-li l'encàrrec de guiar els Reis d'Orient fins a la ciutat. Des d'aleshores, el savi vetlla des del seu laboratori del Castell per tal que els nens i nenes de la ciutat siguin bons minyons, recull els seus desitjos quan s'acosta el Nadal i s'encarrega d'indicar el camí als Reis d'Orient perquè puguin arribar a Rubí sense incidències la nit del 5 de gener. Ben conegudes són les paraules màgiques que ell mateix va ensenyar als infants per tal de guiar Ses Majestats:
   

"Nens i nenes de Rubí,
amb la mà oberta,
somrieu i no tingueu neguit,
perquè els Reis arriben a Rubí"

Enguany no serà un excepció i, malgrat les dificultats que segueix provocant la pandèmia, el Mag Rubisenc tornarà a trobar-se amb els nens i nenes de Rubí i, acompanyat del seu fidel ajudant Melquíades, s'encarregarà que res falli en l'arribada de Ses Majestats. 

El telescopi que té instal·lat al seu laboratori del Castell li ha permès observar tots els infants durant els últims mesos i ha pogut comprovar que el seu comportament ha estat molt bo! Han sabut cuidar-se i tenir cura de la salut de les seves famílies, i això l'ha fet molt content. 

   
   

Mag Rubisenc

Vols conèixer la història del Mag Rubisenc?

Descarrega't el conte que explica la història del vell alquimista, il·lustrat per l'artista rubinenca Sònia González. Llegeix-lo amb els infants de la casa i descobriu plegats l'origen del mag, com va convertir-se en el guia de Ses Majestats els Reis d'Orient i quines són les paraules màgiques que han de pronunciar els més petits perquè Melcior, Gaspar i Baltasar no faltin a la seva cita amb Rubí la nit del 5 de gener.

La història del Mag Rubinenc en PDF

T'ha estat útil aquesta pàgina?

12
17