Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí s'ho val Aquest Nadal, et tornem a oferir vals descompte per fer-los servir al comerç de proximitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí s'ho val

Aquest Nadal, et tornem a oferir vals descompte per fer-los servir al comerç de proximitat.

Tens previst fer les teves compres de Nadal a Rubí? L'Ajuntament de Rubí torna a posar en marxa la campanya de vals descompte Rubí s'ho val perquè compris a Rubí al millor preu. La iniciativa garanteix una injecció de més de 170.000 euros al teixit comercial de Rubí i alhora beneficia les famílies, que poden obtenir fins a 15 euros de descompte a les seves botigues de confiança.

Enguany s'emeten 17.000 vals de 10 euros cadascun, que la ciutadania pot aconseguir aportant la meitat del seu valor. Es poden adquirir un màxim de 3 vals per persona.

Els vals es poden aconseguir al web de Rubí s'ho val, abonant la meitat del seu cost a través d'una targeta de dèbit o crèdit o del sistema Bizum. S'emeten en dos moments, per tal de facilitar que tothom hi tingui accés:

  • 4 de desembre - 8.500 vals Esgotats!
  • 12 de desembre  - 8.500 vals (10 h)

Els descomptes es poden fer servir als comerços associats a la campanya des del 4 de desembre de 2023 i fins al 5 de gener de 2024, ambdós inclosos, o fins exhaurir existències.

Si aquest Nadal surts a comprar, fes-ho a la teva ciutat. Rubí s'ho val!

T'ha estat útil aquesta pàgina?

30
11