Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí s'ho val Aquest Nadal, et tornem a oferir vals descompte per fer-los servir al comerç de proximitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí s'ho val

Aquest Nadal, et tornem a oferir vals descompte per fer-los servir al comerç de proximitat.

Tens previst fer les teves compres de Nadal a Rubí? L'Ajuntament de Rubí torna a posar en marxa la campanya de vals descompte Rubí s'ho val perquè compris a Rubí al millor preu. La iniciativa garanteix una injecció de més de 170.000 euros al teixit comercial de Rubí i alhora beneficia les famílies, que poden obtenir fins a 15 euros de descompte a les seves botigues de confiança.

Enguany s'emeten 17.021 vals de 10 euros cadascun, que la ciutadania pot aconseguir aportant la meitat del seu valor. Es poden adquirir un màxim de 30 euros en vals per persona.

Els vals es poden aconseguir al web de Rubí s'ho val, abonant la meitat del seu cost a través d'una targeta de dèbit o crèdit o del sistema Bizum. Com a novetat, s'emeten en tres moments, per tal de facilitar que tothom hi tingui accés:

  • 2 de desembre: 7.000 vals  EXHAURITS
  • 12 de desembre: 5.000 vals EXHAURITS
  • 19 de desembre: 5.000 vals EXHAURITS

Els descomptes es poden fer servir als comerços associats a la campanya des del 2 de desembre de 2022 i fins al 5 de gener de 2023.

Si aquest Nadal surts a comprar, fes-ho a la teva ciutat. Rubí s'ho val!

T'ha estat útil aquesta pàgina?

22
9