Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí s'ho val Aquest Nadal, t'oferim vals descompte per fer-los servir al comerç de proximitat. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festes-i-tradicions/nadal-i-reis/nadal/rubi-on-visc-on-compro/rubi-sho-val/@@images/image/preview

Rubí s'ho val

Aquest Nadal, t'oferim vals descompte per fer-los servir al comerç de proximitat.

VALS ESGOTATS! Gràcies a totes i a tots!

Tens previst fer les teves compres de Nadal a Rubí? L'Ajuntament de Rubí torna a posar en marxa la campanya de vals descompte Rubí s'ho val perquè compris a Rubí, al millor preu. La iniciativa garanteix una injecció de gairebé 200.000 euros al teixit comercial de Rubí i alhora beneficia les famílies que obtenen fins a 15 euros de descompte a les seves botigues de confiança.

Es posen a disposició de la ciutadania 17.021 vals per valor de 10 euros, pels quals la ciutadania haurà d'abonar només la meitat del seu valor, 5 euros. Es podran adquirir un màxim de 30 euros en vals per persona, amb un cost de 15 euros i un descompte pel mateix valor.

Els vals es poden adquirir al web de Rubí s'ho val i bescanviar als comerços associats a la campanya des del 3 de desembre de 2021 i fins al 5 de gener de 2022 o fins a exhaurir existències.

Si aquest Nadal surts a comprar, fes-ho a la teva ciutat. Rubí s'ho val!

T'ha estat útil aquesta pàgina?

12
3