Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mercat Municipal El Mercat Municipal és un espai comercial de referència per als rubinencs i rubinenques durant les festes nadalenques. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg
El Mercat Municipal és un espai comercial de referència per als rubinencs i rubinenques durant les festes nadalenques.

El Mercat Municipal és el lloc ideal per fer les compres que necessites per als àpats de Nadal. Ho pots fer de manera presencial o des de casa, a través de la botiga en línia de l'equipament comercial. És molt senzill! Tria els productes que vulguis de les parades que formen part de la iniciativa i fes un únic pagament per a tota la cistella de compra, amb un sistema 100% segur. Rebràs la comanda a casa en 24 hores o el dia que demanis i, si ho prefereixes, també podràs passar-la a recollir pel Mercat, adreçant-te al punt click & collect. La distribució a domicili és inclusiva i sostenible, ja que va a càrrec de treballadors i treballadores de l'empresa municipal Font del Ferro i es realitza a peu o amb una furgoneta 100% elèctrica.

Però més enllà de les compres nadalenques, el Mercat Municipal també és un espai on gaudir de les festes gràcies a les activitats i campanyes que hi organitzen els propis paradistes o altres entitats de la ciutat.