Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí, on visc, on compro Si vius a Rubí, t'animem a comprar a la teva ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí, on visc, on compro

Si vius a Rubí, t'animem a comprar a la teva ciutat.

El Nadal és època de compres i de regals! Els i les comerciants de Rubí ja ho tenen tot a punt per oferir-te els millors productes i la millor atenció.

A Rubí, hi pots comprar tot el que necessites per aquestes festes: joguines, roba, electrodomèstics, alimentació, cultura … Busquis el que busquis, trobaràs un establiment de confiança que t’aconsellarà la millor opció, adaptada als teus gustos i al teu pressupost. I sense pagar per aparcar! El transport públic t’acostarà a tot arreu, i si optes pel vehicle privat, hi ha dues grans zones taronja d’aparcament rotatori i gratuït que et permetran fer les compres de Nadal sense preocupar-te del cotxe.

Per Nadal i tot l'any, Rubí és la ciutat on visc i on compro.

La regidoria de Comerç, dins del Pla de mesures anticrisi 2014, va impulsar per primera vegada la campanya Rubí, on visc, on compro, orientada a promocionar el comerç local i alhora a reforçar el sentiment de pertinença de la ciutadania. Des de llavors, la iniciativa es reedita amb l'objectiu de convidar els rubinencs i les rubinenques a fer les seves compres de Nadal al comerç de proximitat.
  


   

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
13