Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La història dels Melquíades Segur que coneixes el Melquíades per ser l'ajudant trapella del Mag Rubisenc. Però sabies que tots i totes podem ser Melquíades? https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La història dels Melquíades

Segur que coneixes el Melquíades per ser l'ajudant trapella del Mag Rubisenc. Però sabies que tots i totes podem ser Melquíades?

Tots i totes coneixem el Melquíades per ser l'infant trapella que ajuda el Mag Rubisenc a guiar Ses Majestats els Reis d'Orient fins a Rubí, sempre acompanyat del seu fanalet. Però segur que només hi ha un Melquíades?

Enguany descobrirem que tots i totes podem arribar a ser Melquíades i que, per tant, tots i totes podem ajudar a fer possible la màgia del Nadal.

Els i les Melquíades son nens i nenes de Rubí amb un tret comú: tots porten dins l’esperit del Nadal i el mostren amb una intensitat especial. Això els permet crear tot allò que tant ens il·lusiona durant aquestes festes i assistir en totes les funcions necessàries perquè el Nadal sigui un èxit.Melquíades

Al llarg dels anys, han estat molts els rubinencs i rubinenques que, de manera secreta, han estat Melquíades i en guarden molt bon record.

Prepara't per saber-ne més durant els dies de Nadal i formar part tu també d'aquest gran equip! Estigues atent/a als senyals!

T'esperem a dos nous espais:
  

La Casa dels Melquíades

Espectacle lumínic i musical
De l'1 al 30 de desembre a l'Ajuntament
Consulta horaris i programació

La Fàbrica dels Melquíades

Espai familiar
Del 21 al 30 de desembre al Celler
Consulta horaris i programació

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0