Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NadalARTS L'Ajuntament impulsa la iniciativa NadalARTS per decorar els aparadors dels establiments comercials de la ciutat amb obres inèdites d'artistes locals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png
L'Ajuntament impulsa la iniciativa NadalARTS per decorar els aparadors dels establiments comercials de la ciutat amb obres inèdites d'artistes locals.

NadalARTS és una de les accions de dinamització comercial de la campanya comercial de Nadal. A través de l'art, la iniciativa dels serveis de Comerç i Projecció de la Ciutat vol animar la ciutadania a passejar per la ciutat i acostar-se al comerç de proximitat a fer les seves compres.

175 establiments comercials de la ciutat es decoren amb obres inèdites gràcies a la complicitat del col·lectiu d’il·lustradors i il·lustradores locals C.I.R.C. i de l’Escola d’Art i Disseny edRa.

Les obres es podran veure durant tota la campanya de Nadal.

Coneix els i les artistes que s'han encarregat d'omplir d'il·lusió els aparadors de la ciutat!

      

Artistes de C.I.R.C.

Et convidem a conèixer una mica millor els il·lustradors i il·lustradores locals que hi ha darrere del NadalARTS. A Rubí hi ha molt art!

Escola d'Art i Disseny edRa

L'alumnat de l'Escola d'Art i Disseny edRa se suma per quart any consecutiu a la iniciativa NadalARTS amb obres de serigrafia i il·lustració.