Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què és el Dia de la Terra La celebració del Dia de la Terra pretén ampliar i diversificar el moviment ambiental per tot el món per construir un medi ambient saludable i sostenible; abordar el canvi climàtic, i protegir la Terra per a les generacions futures. https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/residus/diadelaterra/que-es-el-dia-de-la-terra/@@images/image/preview

Què és el Dia de la Terra

La celebració del Dia de la Terra pretén ampliar i diversificar el moviment ambiental per tot el món per construir un medi ambient saludable i sostenible; abordar el canvi climàtic, i protegir la Terra per a les generacions futures.

Dia de la TerraLa temàtica de la setena edició del Dia de la Terra a Rubí és l’expressió de l'agraïment al medi natural de la ciutat: espais que el darrer any han estat un respir per a la ciutat donada la situació de confinaments domiciliaris i municipals i la necessitat de cercar llocs on el distanciament social fos possible. 

El Dia de la Terra, un any més, ens mostra la gran quantitat de persones, comerços i entitats enamorades de la Terra que amb les seves accions i actituds treballen per conservar la bona salut del planeta a la nostra ciutat. És tot aquest conjunt el que fa possible aquesta celebració any rere any. 

"Fins que no facis un forat, plantis un arbre, el reguis i el facis sobreviure, no has fet res. Només estàs parlant."

Wangari Maathai, biòloga africana Premi Nobel de la Pau 2004.

 

Dia de la Terra 

  

 

Edicions anteriors a Rubí


L'edició 2020 del Dia de la Terra va ser suspesa per contenir la incidència de la COVID-19 

 Programa d'activitats 2019
 Programa d'activitats 2018
 Programa d'activitats 2017 
 Programa d'activitats 2016
 Programa d'activitats 2015 
 Programa d'activitats 2014 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
0