Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Videoteca Al llarg dels anys celebrant el Dia de la Terra s’han elaborat diversos vídeos que ens permeten conèixer més de prop el medi natural de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Videoteca

Al llarg dels anys celebrant el Dia de la Terra s’han elaborat diversos vídeos que ens permeten conèixer més de prop el medi natural de la ciutat.

 

És el nostre món. Despertem!

Peça audiovisual creada per estudiants de 4t d'ESO de l'INS Torrent dels Alous en el marc d’un projecte d'aprenentatge i servei de l’ONG Medicus Mundi Mediterrània, amb la qual fan una crida a l’acció urgent davant l’emergència climàtica i per la justícia global.

Hi col·laboren Fora de Quadre i de l’Ajuntament de Rubí
Amb el suport de la Diputació de Barcelona

 

 

Pagesia de Rubí 

No gaire lluny de la ciutat encara hi ha una terra que batega, que respira, que dona oxigen i alimenta. Aquesta terra la treballa la pagesia que encara hi ha a la ciutat i ens brinda l'oportunitat de veure i viure la vida rural amb els camps de cereals, els fruiters, els horts i les vinyes. Vols saber qui s’ocupa de l’agricultura a Rubí?

 

 

Virus emergents i canvi global 

Conferència de la doctora Núria Busquets; rubinenca, investigadora de l'IRTA-CReSA i coordinadora de la Secció de Virologia de la Societat Catalana de Biologia, que explica la importància de mantenir una bona salut global per prevenir l'emergència de nous virus.

 

 

Invertebrats a Rubí 

Conferència de l'entomòleg Diego Fernández, col·laborador científic del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, que ha presentat l’estudi dut a terme a la ciutat sobre els invertebrats.

 

 

Cal Patilles, una vinya tradicional de Rubí

Josep Maria Carrera és un dels últims pagesos que encara queden a Rubí. Vols donar un tomb per la seva vinya i saber les seves experiències en el sector del cep i l'elaboració del vi? No et perdis aquesta interessant entrevista!

Vídeo creat pel Centre d’Estudis Rubinencs i el Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0