Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El proper dissabte 20 d’abril, visita el Museu Etnogràfic Vallhonrat La Fundació Museu Vallhonrat obre les portes i promou una visita guiada gratuïta, coincidint amb la Fira de la Terra a Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El proper dissabte 20 d’abril, visita el Museu Etnogràfic Vallhonrat

La Fundació Museu Vallhonrat obre les portes i promou una visita guiada gratuïta, coincidint amb la Fira de la Terra a Rubí

Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí.
Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí

El Museu Etnogràfic Vallhonrat és un dels centres culturals més emblemàtics i referent de la comarca. La seva activitat va començar a mitjans del segle passat amb peces de la família, i actualment  disposa de prop de 9.000 peces totes elles exposades per temàtica i diverses col·leccions distribuïdes per les sales del museu. 

Les visites són un recorregut pel passat que ens fa viatjar a través dels objectes que hi trobem, i amb els quals podem entendre la manera de viure d’una cultura. Destaquem la Sala del Celler on coneixerem bona part dels estris del passat vinícola de la ciutat i detalls de les masies de la ciutat. En aquest vídeo sobre el museu es pot fer un tastet d’aquest preciós racó de la ciutat i d’algunes de les meravelles que allotja del món del col·leccionisme i l’art. 

Al finalitzar la visita es farà una activitat de contacontes amb la Laura Cuesta, que ens explicarà "La bota Tona", un conte inspirat en la col·lecció del Museu Vallhonrat.

L’entrada al museu s'efectuarà per la Plaça Montserrat Roig i no requereix inscripció prèvia. 

Objectius de Desenvolupament sostenible