Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escola d'Art i Disseny edRa L'alumnat de l'Escola d'Art i Disseny edRa se suma per quart any consecutiu a la iniciativa NadalARTS amb obres de serigrafia i il·lustració. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Escola d'Art i Disseny edRa

L'alumnat de l'Escola d'Art i Disseny edRa se suma per quart any consecutiu a la iniciativa NadalARTS amb obres de serigrafia i il·lustració.

edRa és l'Escola d'Art i Disseny municipal. És un centre de caràcter públic, tant per la seva forma de finançament com també per la seva voluntat de servei a la societat. L'objectiu d'edRa és facilitar i dinamitzar situacions d'aprenentatge per tal de proporcionar formació en l'àmbit del l'art i el disseny a tota la comunitat que en forma part: alumnes, professors, famílies i professionals del sector.

Després de la bona experiència d'anys anteriors, el centre repeteix la seva participació a la iniciativa NadalARTS amb el seu alumnat. Enguany, les decoracions van a càrrec de l'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Serigrafia Artística, i del primer i segon curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gràfica Interactiva. En total, una seixantena d'estudiants del centre.

Cada comerç que s'ha adherit al projecte ha estat assignat a un petit grup de dos, tres o quatre persones segons la mida de l'aparador. L'alumnat ha dissenyat pictogrames relacionats amb Nadal combinats amb el tipus de producte de cada comerç. També ha pensat com disposar aquesta decoració en l'espai expositiu de cada aparador, respectant la visibilitats dels productes exposats. Els dissenys s'han traslladat als vidres amb retoladors de color blanc.
     

Web
 Instagram 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0