Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Artistes de C.I.R.C. Et convidem a conèixer una mica millor els il·lustradors i il·lustradores locals que hi ha darrere del NadalARTS. A Rubí hi ha molt art! https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Artistes de C.I.R.C.

Et convidem a conèixer una mica millor els il·lustradors i il·lustradores locals que hi ha darrere del NadalARTS. A Rubí hi ha molt art!

C.I.R.C. és un col·lectiu d'il·lustradors i il·lustradores de Rubí nascut recentment amb l'objectiu de generar una xarxa interna entre aquests autors i autores que els permeti compartir coneixements i experiències. Les seves obres van ser molt ben rebudes a la primera edició del NadalARTS i enguany repeteixen!

Mireia Oltra
Mireia Oltra

Una rubinenca que es lleva feliç de saber que la tauleta gràfica l'espera. Actualment es dedica al disseny gràfic i a la il·lustració al sector tèxtil. Li encanta fer estampats i els colors ben vius. El 2019 va dissenyar el cartell de la Festa Major de Rubí. També la trobaràs ballant sardanes a la plaça, actuant en algun teatre o ballant hiphop dalt d'un escenari (o a baix... ella balla on sigui!).
 Instagram  

Montsino
Montsino

Documentalista de professió i il·lustradora per passió. El 2013 va tornar a dibuixar gràcies a les sortides amb els urbans sketchers, i va decidir estudiar il·lustració a l'Escola de la Dona. Confecciona petits llibres amb les seves sèries d'il·lustracions, s'ha autoeditat tres llibres amb La Bibliogràfica i ara es dedica a fer estampats.
Web
Instagram 

Rosa Roselló
Rosa Roselló Garrigó 

Llicenciada en Belles Arts a la UB, màster de Disseny Gràfic a EINA i coach en valors. Combina la seva professió de dissenyadora gràfica amb la seva passió per la creativitat en totes les seves vessants. Viatgera aventurera, somia amb anar impregnant el món amb la seva paleta de colors.
 Instagram   

Chema Suárez
Chema Suárez

Sempre va estar interessat a crear coses, pintar, modelar, animar. L'animació és una de les seves inspiracions però també els còmics, el cinema i els videojocs. Va estudiar a La Llotja i a l'Escola Avinyó especialitzada en il·lustració. Va col·laborar en el curt d'animació La col·lecció com a modelador de personatges.
 Instagram   

Elisenda Lamammaink
Elisenda (Lamammaink)

Ha realitzat estudis de disseny d'interiors i educació infantil. Fascinada per les arts en general i enamorada de les aquarel·les. Compagina la seva feina a l'escola realitzant tallers d'art per als més menuts, figures de feltre i il·lustracions, tant pròpies com personalitzades.

Nataxa Ruzafa
Nataxa Ruzafa

Psicòloga de professió i il·lustradora autodidacta. Creu en l'activisme i en el poder transformador de l'art! Compaginant les seves dues grans passions, l'art i la psicologia, no deixa mai de pensar en com expressar emocions, visibilitzar injustícies socials i apropar ideals que considera importants a través del dibuix, l'aquarel·la i la tinta.
 Web
 Instagram  

Jorge Vicente
Jorgetedibujo 

Jorge Vicente signa les seves obres com a Jorgetedibujo. Llicenciat en Belles Arts a la UB en l'especialitat de dibuix, cursant el seu últim any al Massachusetts College of Art de la Universitat de Boston. Actualment combina la docència, com a professor de dibuix a edRa, amb el seu treball personal basat en la recerca del realisme i la simplicitat de la línia.

Esmeralda Hernández
Esmeralda Hernández

Ha estudiat il·lustració i animació. Actualment es dedica a projectes personals i autoedita contes infantils.
Instagram 

Raquel Navas
Raquel Navas

De formació autodidacta i de professió inconformista. Mostra en els seus traços influències del metal i del rock, dels còmics d'horror, del cinema d'autor i de la cultura del fanzine.
 Instagram   

Pere Giménez
Pere Giménez

Dissenyador gràfic i i il·lustrador. Va començar al món del dibuix estudiant per a delineant de la construcció. D'aquí la seva fascinació per les ciutats i edificis impossibles, resultat d'un futur o consecució d'un somni que es fa realitat sobre el paper. Els seus dibuixos estan envoltats d'incògnites, de camins traçats a l'atzar. Actualment dirigeix la seva pròpia agència de disseny gràfic i il·lustració. 
 Web
 Instagram   

Max Saladrigas
Max Saladrigas

Ha realitzat estudis de disseny gràfic, s'ha especialitzat en il·lustració, àlbum infantil i animació 2D. Treballa per a agències, estudis de disseny, editorials i revistes de divulgació infantil. Autor de llibres publicats a França, Bèlgica, Suïssa i Canadà per diverses editorials.
 Web
 Instagram   

Ruth Hernández
Ruth Hernández

Va estudiar serigrafia artística i Bellas Arts, on va descobrir el dibuix. Il·lustradora autodidacta, busca a través dels seis dibuixos la bellesa d'allò quotidià i de la natura. Pots trobar la seva obra en diferents suports, com la ceràmica o la fusta, i en gran format, com ara en murals.

Araceli Plata
Araceli Plata

Graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics, en l'especialitat d'Il·lustració Infantil i Juvenil. Gairebé la totalitat de les seves il·lustracions s'adrecen al públic infantil. Treballa habitualment amb aquarel·la, acrílic i digital. La seva feina més personal és una barreja d'éssers capficats al seu món amb un petit toc d'steampunk.
 Web
 Instagram   
  

Marta Pagès
Marta Pagès

Des de petita que sortia a dibuixar amb l'avi per Can Sant Joan que no ha deixat el llapis. Ve del món de les arts gràfiques, va estudiar preimpressió a edRa i il·lustració a l'Escola d'Art de Sant Cugat. Ha treballat com a dissenyadora gràfica i fent tallers artístics per a infants i joves. Necessita la música per dibuixar i el que més li agrada és el dibuix de línia i la tempera, però també fa servir tècniques digitals.
 Instagram  

Júlia Herranz
Júlia Herranz

Des de sempre s’ha vist relacionada amb el dibuix, la pintura i la música... Així és com va començar a interessar-me per l’art i la simbologia fins a descobrir el disseny. Es defineix com a il·lustradora dissenyadora audiovisual i en general el que li agrada és crear amb qualsevol tècnica o material.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

6
0