Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Artistes de C.I.R.C. Et convidem a conèixer una mica millor els il·lustradors i il·lustradores locals que hi ha darrere del NadalARTS. A Rubí hi ha molt art! https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Artistes de C.I.R.C.

Et convidem a conèixer una mica millor els il·lustradors i il·lustradores locals que hi ha darrere del NadalARTS. A Rubí hi ha molt art!

C.I.R.C. és un col·lectiu d'il·lustradors i il·lustradores de Rubí nascut recentment amb l'objectiu de generar una xarxa interna entre aquests autors i autores que els permeti compartir coneixements i experiències. Les seves obres van ser molt ben rebudes a les dues anteriors edicions del NadalARTS i enguany repeteixen!

Mireia Oltra
Mireia Oltra

Una rubinenca que es lleva feliç de saber que la tauleta gràfica l'espera. Actualment es dedica al disseny gràfic i a la il·lustració al sector tèxtil. Li encanta fer estampats i els colors ben vius. El 2019 va dissenyar el cartell de la Festa Major de Rubí. També la trobaràs ballant sardanes a la plaça, actuant en algun teatre o ballant hiphop dalt d'un escenari (o a baix... ella balla on sigui!).
 Instagram  

Montsino
Montsino

Documentalista de professió i il·lustradora per passió. El 2013 va tornar a dibuixar gràcies a les sortides amb els urbans sketchers, i va decidir estudiar il·lustració a l'Escola de la Dona. Confecciona petits llibres amb les seves sèries d'il·lustracions, s'ha autoeditat tres llibres amb La Bibliogràfica i ara es dedica a fer estampats.
Web
Instagram 

Chema Suárez
Chema Suárez

Sempre va estar interessat a crear coses, pintar, modelar, animar. L'animació és una de les seves inspiracions però també els còmics, el cinema i els videojocs. Va estudiar a La Llotja i a l'Escola Avinyó especialitzada en il·lustració. Va col·laborar en el curt d'animació La col·lecció com a modelador de personatges.
 Instagram   

Elisenda Lamammaink
Elisenda (Lamammaink)

Ha realitzat estudis de disseny d'interiors i educació infantil. Fascinada per les arts en general i enamorada de les aquarel·les. Compagina la seva feina a l'escola realitzant tallers d'art per als més menuts, figures de feltre i il·lustracions, tant pròpies com personalitzades.

Nataxa Ruzafa
Nataxa Ruzafa

Psicòloga de professió i il·lustradora autodidacta. Creu en l'activisme i en el poder transformador de l'art! Compaginant les seves dues grans passions, l'art i la psicologia, no deixa mai de pensar en com expressar emocions, visibilitzar injustícies socials i apropar ideals que considera importants a través del dibuix, l'aquarel·la i la tinta.
 Web
 Instagram  

Jorge Vicente
Jorgetedibujo 

Jorge Vicente signa les seves obres com a Jorgetedibujo. Llicenciat en Belles Arts a la UB en l'especialitat de dibuix, cursant el seu últim any al Massachusetts College of Art de la Universitat de Boston. Actualment combina la docència, com a professor de dibuix a edRa, amb el seu treball personal basat en la recerca del realisme i la simplicitat de la línia.

Raquel Navas
Raquel Navas

De formació autodidacta i de professió inconformista. Mostra en els seus traços influències del metal i del rock, dels còmics d'horror, del cinema d'autor i de la cultura del fanzine.
 Instagram   

Pere Giménez
Pere Giménez

Dissenyador gràfic i i il·lustrador. Va començar al món del dibuix estudiant per a delineant de la construcció. D'aquí la seva fascinació per les ciutats i edificis impossibles, resultat d'un futur o consecució d'un somni que es fa realitat sobre el paper. Els seus dibuixos estan envoltats d'incògnites, de camins traçats a l'atzar. Actualment dirigeix la seva pròpia agència de disseny gràfic i il·lustració. 
 Web
 Instagram   

Ruth Hernández
Ruth Hernández

Va estudiar serigrafia artística i Bellas Arts, on va descobrir el dibuix. Il·lustradora autodidacta, busca a través dels seis dibuixos la bellesa d'allò quotidià i de la natura. Pots trobar la seva obra en diferents suports, com la ceràmica o la fusta, i en gran format, com ara en murals.

Araceli Plata
Araceli Plata

Graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics, en l'especialitat d'Il·lustració Infantil i Juvenil. Gairebé la totalitat de les seves il·lustracions s'adrecen al públic infantil. Treballa habitualment amb aquarel·la, acrílic i digital. La seva feina més personal és una barreja d'éssers capficats al seu món amb un petit toc d'steampunk.
 Web
 Instagram   
  

Marta Pagès
Marta Pagès

Des de petita que sortia a dibuixar amb l'avi per Can Sant Joan que no ha deixat el llapis. Ve del món de les arts gràfiques, va estudiar preimpressió a edRa i il·lustració a l'Escola d'Art de Sant Cugat. Ha treballat com a dissenyadora gràfica i fent tallers artístics per a infants i joves. Necessita la música per dibuixar i el que més li agrada és el dibuix de línia i la tempera, però també fa servir tècniques digitals.
 Instagram  

Júlia Herranz
Júlia Herranz

Des de sempre s’ha vist relacionada amb el dibuix, la pintura i la música... Així és com va començar a interessar-me per l’art i la simbologia fins a descobrir el disseny. Es defineix com a il·lustradora dissenyadora audiovisual i en general el que li agrada és crear amb qualsevol tècnica o material.
       

Sònia González
Sònia González (Cuchu)

Pedagoga de formació especialitzada en il·lustració infantil. Ha treballat amb editorials com la Galera, RBA, Beascoa o BlindiBooks i ha publicat tant a Espanya com a Estats Units. Guarda com un tresor el dia que va dinar amb la Pilarín Bayés i li va signar el seu exemplar d’El zoo d’en Pitus.

 Instagram 
    

Yasmina Capó
Yasmina Capó

Entre el 2010 i el 2012, va estudiar il·lustració a l’Escola Illa de Sabadell. El confinament de la pandèmia va ser un punt d’inflexió: segons explica, va fer brotar la brutal necessitat de reconnectar amb ella mateixa i de desconnectar de la resta, i ho va fer a través del dibuix. Més il·lustradora que mai des del 14 de març de 2020, i seguint.

 Instagram 

Zisis
Zisis (Isa C. Burgos)

És una sevillana que ja fa uns quants anys que viu a Rubí. És llicenciada en Belles Arts i ha realitzat diferents exposicions tant de pintura com de fotografia. Enamorada de l’art en totes les seves formes, no concep una vida sense crear, ja sigui pintura, fotografia, il·lustració o tatuatges. Actualment està immersa en el món dels tattoos, tot i que no abandona la pintura ni la il·lustració.

 Instagram (tatuatges) 
 Instagram 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

6
1