Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vine a fotografiar les flors i la fauna de la mà del Grup Fotogràfic "El Gra" El dissabte 20 d’abril, el Grup Fotogràfic "El Gra" oferirà la seva expertesa a totes les persones que s’animin a explorar els entorns naturals de la ciutat i a capturar amb la càmera o amb el mòbil la flora i la fauna. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Vine a fotografiar les flors i la fauna de la mà del Grup Fotogràfic "El Gra"

El dissabte 20 d’abril, el Grup Fotogràfic "El Gra" oferirà la seva expertesa a totes les persones que s’animin a explorar els entorns naturals de la ciutat i a capturar amb la càmera o amb el mòbil la flora i la fauna.

Participant de l’edició del 2022 fotografiant l’entorn natural de Rubí.
Participant de l’edició del 2022 fotografiant l’entorn natural de Rubí

En vista de l’èxit en diferents edicions del Dia de la Terra, el dissabte 20 d’abril de 9 a 13 h, el Grup Fotogràfic "El Gra" dinamitza per segona vegada una excursió fotogràfica per l’entorn natural de Rubí amb l’objectiu de transmetre a totes les persones que els acompanyin els coneixements necessaris per capturar paisatges, flors i la fauna que hi puguin trobar.

Aquesta vegada, però, l’escenari triat són els voltants de l'antic camp de golf, un ampli espai natural que tenim la sort de tenir ben a prop del centre de la ciutat. L’activitat està orientada a tot tipus de públic, tant infantil com adult. A més, encara que no tinguis una càmera, podràs venir i provar de fer les teves fotografies amb el mòbil sense cap problema.

Durant la jornada matinal, el personal de "El Gra" aconsellarà en la tècnica fotogràfica a aquelles persones participants que tot just s’inicien en aquest món. Aprendràs a regular els paràmetres més bàsics de la càmera i podràs crear imatges artístiques i boniques amb tots els elements que ens ofereix el torrent dels Alous.

Rubí és una ciutat privilegiada: compta amb un entorn natural variat i extens que pot passar desapercebut, però, quan t’hi endinses, no et deixa indiferent. La celebració anual del Dia de la Terra posa al centre aquesta diversitat de flors, plantes, arbres i animals autòctons, donant-los a conèixer i aprenent a cuidar-los. 

El Grup Fotogràfic "El Gra", amb més de cinquanta anys de trajectòria, compta amb molta experiència en el camp fotogràfic, i actualment organitzen una diversitat de sortides al medi natural, caminades, excursions nocturnes, projeccions, exposicions i formacions, totes elles amb la fotografia com a denominador comú. L'entitat és oberta a qui vulgui participar, de manera que qualsevol persona interessada pot d’adreçar-se a l’Antiga Estació i informar-se de les activitats que plantegen.

 

El Dia de la Terra a Rubí

Del 20 al 28 d'abril se celebra la desena edició del Dia de la Terra a Rubí amb múltiples activitats sobre el medi ambient a la nostra ciutat. La sortida fotogràfica per l’antic camp de golf es troba dins d’aquest programa, oferint una oportunitat de participació a totes les persones interessades a capturar la bellesa dels espais naturals de Rubí.

Objectius de Desenvolupament sostenible