Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

És Festa Major! Del 28 de juny al 3 de juliol, Rubí celebra la Festa Major de Sant Pere amb una programació que inclou prop de 200 activitats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

És Festa Major!

Del 28 de juny al 3 de juliol, Rubí celebra la Festa Major de Sant Pere amb una programació que inclou prop de 200 activitats.

Rubí viu enguany una Festa Major de Sant Pere molt esperada. Després de dos anys i mig de pandèmia, torna la festa de veritat, la de sempre, amb la gent omplint carrers i places, amb tots els actes tradicionals i els concerts multitudinaris de l’Escardívol.

Amb la recuperació de la normalitat, les entitats tornen a ser l’eix vertebrador d’una programació integrada per prop de 200 activitats en què conflueixen la cultura popular i tradicional, la música, els esports, les propostes familiars... Opcions per a gent de totes les edats i preferències que ens permetran tornar a reivindicar la millor festa major de la comarca.

Aquesta serà una edició de sis dies on tindran cabuda novetats com el concurs Rubí té talent, el retornat karaoke o les activitats infantils del Carnet 360, i també propostes que es van estrenar l’any passat amb gran èxit, com l’Espai ARTBORETUM.

Un any més, gràcies a totes les entitats locals implicades en la celebració, les que organitzen activitats i les que hi donen suport.

Molt bona Festa Major!

Festa Major 2022

   

Agraïments

ACSPROSC, AJM La Sonik, Aloges, AMPA Escola 25 de Setembre, AMPA Escola de Ca n’Alzamora, Artes Marciales MAC, Asociación Mujeres Creativas del Vallès, Assoc. Casal de la Gent Gran de Rubí i el seu Entorn, Assoc. Cultural Brasilera d’Arts i Esports (ACBAE), Assoc. Cultural del Carrer Sant Jaume, Assoc. Cultural i Social de Touba-Rubí (ACSOT), Assoc. Cultural Sant Galderic, Assoc. d’Amics de l’Astronomia, TRI-A Rubí, Assoc. d’Amics dels Automòbils Antics de Rubí, Assoc. d’Animació Les Anades d’Olla de Rubí, Assoc. d’Escacs Rubinenca, Assoc. de Dansa de Rubí (ADANUBI), Assoc. Jazz Rubí, Assoc. Riu Roig, Assoc. Rubí Musical Segle XXI, Assoc. Rubinenca per la Kultura Audiovisual i Musical (ARKAM), Assoc. Som Gent Alegre, AV 25 de Setembre, AV de Ca n’Oriol, AV Districte 5 El Portal de Ca n’Oriol, Biblioteca Mestre Martí Tauler, Casal Rubí (CRAC), Castellers de Rubí, Centre d’Esplai l’Eixam, Centre d’Estudis Rubinencs, Centro Aragonés de Rubí, Club Esportiu de Bàsquet Sant Jordi, Club Esportiu Horitzó 1994, Club Frontenis Rubí, Club Radiocontrol Rubí, Club Tennis Taula Can Fatjó ( secció A.V. Can Fatjó), Club Unió Petanca Les Torres Rubí, Col·lectiu LGTBI de Rubí, Col·lectius juvenils de l’Espai Jove Torre Bassas, Col·lectiu de persones joves LGTBI Kaipé, Col·lectiu Peacock, Colla de Diables de la Riera, Colla de Diables de Rubí, Colla de Diables Rubeo Diablorum, Colla de Geganters de Rubí, Colla Gegantera de l’Escola Teresa Altet, Colla Gegantera del Pinar, Colla Skamot Blau i Les Anades d’Olla amb el Bòjum, Coordinadora de Entidades Culturales i Andaluzas de Rubí (CECAR), Esbart Dansaire de Rubí, Escola de Sardanes Flor de Neu, Església de Sant Pere, Fira del Disc i del Col·leccionisme, Foment de la Sardana de Rubí, Fundació Vicente Ferrer, GAER, Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí, Grup Fotogràfic El Gra, HCR Cent Patins, Infest, Irmandade Galega de Rubí, La Ràbia, La Tata, Museu Etnogràfic Vallhonrat, Obrador Coral de Rubí, Òmnium Cultural de Rubí, Ràdio Rubí 99.7FM, Red Land Sound System, Secció Esportiva Regina Carmeli, Servei Educatiu de Residus, Societat de Blues de Rubí, Societat Sant Antoni Abat de Rubí, Taula de Cultura Popular i Tradicional, The Community Dance Center, Unió Atlètica Rubí , Unión Extremeña de Rubí i Xarxa Antirumors

T'ha estat útil aquesta pàgina?

5
49