Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nostra Festa Del 25 al 29 de juny, Rubí celebra la Festa Major de Sant Pere amb una programació adaptada al context sanitari. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festes-i-tradicions/festa-major-de-sant-pere/festa-major-2021/la-nostra-festa/@@images/image/preview

La nostra Festa

Del 25 al 29 de juny, Rubí celebra la Festa Major de Sant Pere amb una programació adaptada al context sanitari.

Del 25 al 29 de juny, Rubí viurà una Festa Major molt especial. Després d'aquest darrer any i mig de pandèmia, en què ha calgut prioritzar la salut per damunt de tot, Sant Pere sembla marcar l'inici d'una nova etapa. Estrenarem l'estiu retrobant-nos als carrers de la ciutat per celebrar allò que ens uneix: la nostra cultura, les tradicions que ens identifiquen, la música que ens fa feliços... Desenes d’experiències que han preparat els serveis municipals i les entitats locals amb gran esforç, prioritzant la seguretat de tothom, però també amb la il·lusió de fer arribar a tots els rubinencs i rubinenques aquella alegria tan característica de la nostra Festa Major.

La d'enguany serà una celebració adaptada al context sanitari, com no podia ser d'una altra manera, amb una programació reduïda on es mantenen moltes de les tradicions de Sant Pere però en formats compatibles amb els actuals requeriments de seguretat. Entre les més de vuitanta activitats que viurem durant aquests dies, hi trobarem opcions per a tota a família: la música del RRandom, els concerts de Rubí Jove, les programacions de jazz i de blues, actuacions de les entitats de cultura popular i tradicional, competicions esportives, propostes per als més petits... I també estrenarem novetats, com l'Espai ARTBORETUM del parc del Castell, on podrem gaudir de punts de restauració, una zona de mercat i una atractiva oferta d'espectacles familiars i musicals que tindrà els i les artistes locals com a grans protagonistes.

Un any més, gràcies a totes les entitats locals implicades en la celebració, les que organitzen activitats i les que no ho podran fer per les actuals limitacions però que, de ben segur, seran partícips de la programació.

Retrobament, reconeixement i homenatge. Aquests seran els fils conductors d'una Festa Major molt esperada, que et convidem a viure amb il·lusió i amb prudència. Molt bona Festa Major!
   

    

Amb el suport de:
Logo Diputació de Barcelona

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
37