Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Forma't La Fira tindrà lloc els dies 20 i 21 de març del 2024 en horari de 9 a 13.30 h i de 15 a 19 h a les instal·lacions de Rubí Forma, Rambleta Joan Miró, s/n de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Forma't

La Fira tindrà lloc els dies 20 i 21 de març del 2024 en horari de 9 a 13.30 h i de 15 a 19 h a les instal·lacions de Rubí Forma, Rambleta Joan Miró, s/n de Rubí.

L’objectiu de la Fira és ajudar a descobrir la vocació professional, mitjançant l’experimentació de diferents oficis i professions, a qui desitgi orientar o reorientar el seu futur professional.

Mostrarà l’oferta formativa d'estudis postobligatoris: cicles formatius, certificats professionals, programes de formació i inserció (PFI), formació contínua, batxillerats i universitats. Així com d'idiomes, emprenedoria... S’apropa el públic visitant al món laboral, posant l’accent en els itineraris formatius.

És una Fira dinàmica, vivencial i innovadora, amb una perspectiva inclusiva, que oferirà un espai obert on interactuar, crear xarxes i establir contactes.

Es construeix seguint el model de la Fira FP CAT de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, la qual es fonamenta en la implementació de sis principis:

 • L'orientació en el decurs de tota la vida.
 • La persona al centre, amb una perspectiva inclusiva.
 • L'experiència vivencial, amb demostracions d'oficis i professions.
 • L'organització sectorial, dels espais físics amb empreses, gremis, centres formatius...
 • La promoció d'oficis estratègics.
 • La col·laboració publicoprivada.

S’adreça a estudiants (joves i adults), treballadors/es en actiu o en situació de desocupació temporal, famílies, professionals de l'educació i la formació, orientadors/es, empreses i ciutadania en general.

A la Fira, les empreses tindran l'oportunitat de conèixer eines i recursos per a la contractació i per a la qualificació de la seva plantilla, contactar amb els centres de formació per captar i formar futurs treballadors/res, reclutar talent en oficis i professions amb més demanda i de difícil cobertura i conèixer programes que ofereixen subvencions per a la  contractació.
 

Què hi trobaràs?


Una jornada dinàmica i innovadora amb una perspectiva inclusiva, que oferirà un espai obert on interactuar i crear xarxes i contactes.

 • Una mostra d'oficis i professions, amb estands organitzats per sectors professionals. Amb la finalitat de conèixer les diferents especialitats formatives, les sortides professionals i les ocupacions de cadascun dels sectors professionals representats i fomentar les vocacions professionals.Cadascun dels sectors professionals comptarà amb demostracions d'oficis, per viure i tastar les professions de primera mà.
 • Un espai amb informació transversal sobre: idiomes, oferta formativa de l'Escola d'Adults, emprenedoria, batxillerats, universitats...
 • Xerrades, tallers i taules rodones relacionades amb el món educatiu, formatiu, professional i empresarial.
 • Punts d'orientació individualitzada: espais dinamitzats per professionals de l'orientació, que tenen l'objectiu d'informar i facilitar la presa de decisions dels joves, les famílies i les persones adultes en moments de transicions educatives i professionals, i com a procés d’acompanyament en el decurs de la vida formativa i
 • Exposicions i exhibicions.

La Fira de l'orientació i la formació RUBÍ FORMA'T 2024 és una iniciativa de l’Ajuntament de Rubí, organitzada des del Consell de l'FP, amb la participació de diferents àrees de l’Ajuntament. Compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració  d’empreses i entitats públiques i privades del territori.

 

Entrada lliure i gratuïta

Interpretació en llengua de signes.pngBucle magnètic.pngespai accessible.png

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
1