Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació pràctica https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Informació pràctica

Horaris


  • 20 i 21 de març
  • De 9 a 13.30 h i de 15 a 19 h
  • Edifici Rubí Forma, a la rambleta Joan Miró, s/n.

 

Com arribar a Rubí Forma't?


La millor manera és fer-ho en transport públic. La fira Rubí Forma't se situa a l'edifici Rubí Forma a pocs metres de l'estació Rubí Centre de  Ferrocarrils de la Generalitat. El ciutat també disposa de línies d'autobús urbà i interurbà que connecten els barris de la ciutat i amb les poblacions més properes.

Per carretera es pot accedir a Rubí per les autopistes AP-7, AP-2, C-16 i C-58, que es complementen amb la xarxa de carreteres locals.

 

Cal inscripció prèvia?


L'entrada a la fira és lliure i gratuïta.

Cal inscripció prèvia per a les xerrades de l'espai auditori i els punts d'assessorament individualitzat. Per a l'assessorament individualitzat, podràs demanar hora a l'espai institucional del Rubí Forma.

 

És accessible?


El contingut i l'espai de la Fira s'ha treballat per fer-lo accessible a persones amb discapacitat. Totes les xerrades de l'auditori oferiran traducció a la llengua de signes, seients reservats per a persones amb mobilitat reduïda i bucle magnètic. Hi trobaràs places d’aparcament per a les persones amb mobilitat reduïda i un recorregut accessible i senyalitzat. Interpretació en llengua de signes.pngBucle magnètic.pngespai accessible.png

Consulta el programa en lectura fàcil. Logo LF.jpg

Si tens dubtes, consulta el personal de l'organització. Pots indicar-nos les mesures d'accessibilitat que necessites al formulari d’inscripció de les activitats que en requereixen.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0