Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Gran Acció Un matí dedicat a la prevenció de residus amb tallers i activitats infantils, un mercat de 2a mà i d'intercanvi, un punt de reparació d'aparells electrònics... https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Gran Acció

Un matí dedicat a la prevenció de residus amb tallers i activitats infantils, un mercat de 2a mà i d'intercanvi, un punt de reparació d'aparells electrònics...

Dissabte 18 de novembre de 10.30 a 14 h
Plaça del Doctor Guardiet i carrer Maximí Fornés 

 

Refira't

Mercat de segona mà on aconseguir allò que necessites a preu de ganga! Col·labora amb els projectes de les escoles participants mentre trobes oportunitats: roba, petits mobles, materials per a la criança, joguines... Reutilitza, allarga la vida dels productes i gaudeix-los com si fossin nous.  

Hi col·laboren: Colla de Geganters de Rubí, Escola 25 de Setembre, Escola Montessori, Escola Pau Casals, Escola Rivo Rubeo, Esplai MUBE, Escola Torre de la Llebre, Pep Borràs Brustenga i Rastro Betel.

 

detall-tallers.pngTaller infantil: Clauers de macramé

Quan la roba es fa malbé encara hi ha un munt de recursos per reutilitzar els teixits. Transformant i reutilitzant teixits de diferents textures i accessoris derivats del tèxtil com botons, gomes, trossos de cautxú… podràs construir un fantàstic i resistent clauer.

Hi col·labora: Solidança

 

Taller infantil: Titelles de mitjó

Retalls de teles, mitjons desaparellats, botons i trossets de llana. Estem a punt perquè ens donis una segona vida i ens converteixis en una joguina ben divertida.

Hi col·labora: Humana

 

detall-patinets.pngSi ho repares, t'ho quedes!

Edició especial del servei d'autoreparació Dimecres Manetes, que surt al carrer per oferir-te l'oportunitat d'arreglar els teus aparells elèctrics espatllats, però també per arreglar els que tinguem a la parada i, si t’interessen, endur-te’ls cap a casa per donar-los una segona vida. 

detall-granaccio.pngL'inflable per reciclar saltant 

Un joc per saber com podem reduir els residus i en cas que els haguem de llençar, descobrir a on. Paper, envasos, vidre, orgànica, deixalleria… saltant podràs arribar on hem de llençar cada residu.

Hi col·labora: Agència de Residus de Catalunya 

 

Ecotaller en clau de Re: Garlandes de Nadal amb envasos
d'11 a 13.30 h 

En aquest taller trobaràs envasos de plàstic per reutilitzar i descobriràs com convertir-los en magnífiques garlandes per decorar la casa. Una activitat per a petits i grans on podràs allargar la vida d’aquests residus amb creacions ben originals.

 

detall-batchcooking.pngEcotaller en clau de Re: Batch cooking
d'11 a 13.30 h 

El batch cooking, o cuina per lots, és una tècnica culinària que implica preparar diversos àpats alhora i emmagatzemar-los per consumir-los durant la setmana. Descobreix el poder del Batch cooking: planifica, cuina i gaudeix! Un taller on aprendràs a preparar múltiples àpats de cop, estalviant temps i diners, mentre contribueixes a prevenir residus.

 Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Aforament limitat. 

 

La Trocalleria

Un espai on podràs intercanviar objectes que ja no necessitis per altres que trobis del teu interès. Els objectes disponibles van canviant a mesura que es van fent intercanvis. A l'aparador virtual podràs consultar els articles que trobaràs el dissabte i ajudar-te a decidir si t'interessa apropar-te amb els teus objectes per intercanviar.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

7
0