Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Gran Acció Un matí dedicat a la moda circular amb punts de venda de 2a mà i d'intercanvi, però també un punt de reparació d'aparells electrònics, exposicions, tallers i jocs infantils... https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Gran Acció

Un matí dedicat a la moda circular amb punts de venda de 2a mà i d'intercanvi, però també un punt de reparació d'aparells electrònics, exposicions, tallers i jocs infantils...

Dissabte 19 de novembre de 10.30 a 14 h
Plaça del Doctor Guardiet i carrer Maximí Fornés 

 

Refira't

Mercat de segona mà on aconseguir allò que necessites a preu de ganga! Col·labora amb els projectes de les escoles participants mentre trobes oportunitats: roba, petits mobles, materials per a la criança, joguines... Reutilitza, allarga la vida dels productes i gaudeix-los igual que si fossin nous.  

 Amb aquesta acció es redueix el consum d’un sol ús dels productes i participes en una comunitat circular allargant la vida dels objectes.  

Hi col·laboren: Colla de Geganters de Rubí, Escola 25 de Setembre, Escola Montessori, Escola Pau Casals, Escola Rivo Rubeo, Escola Schola, Institut La Serreta, Pep Borràs i Rastro Betel.

 

Taller infantil: Clauers de macramé

Quan la roba es fa malbé encara hi ha un munt de recursos per reutilitzar els teixits. Transformant i reutilitzant teixits de diferents textures i accessoris derivats del tèxtil com botons, gomes, trossos de cautxú… podràs construir un fantàstic i resistent clauer.

Hi col·labora: Solidança

 

TallerTaller infantil: Titelles de mitjó

Retalls de teles, mitjons desaparellats, botons i trossets de llana. Estem a punt per a que ens donis una segona vida i ens converteixis en una joguina ben divertida.

Hi col·labora: Humana

 

L’inflable per reciclar saltant

Un joc per saber com podem reduir els residus i en cas que els haguem de llençar, descobrir a on. Paper, envasos, vidre, orgànica, deixalleria… saltant podràs arribar on hem de llençar cada residu.

Hi col·labora: Agència de Residus de Catalunya

Recollida joguinesEncara podem donar molt de joc

Si tens joguines en bon estat però ja no es juga amb elles, porta-les al punt de recollida de La Gran Acció i seran derivades a entitats amb fins socials que les faran circular entre famílies que les necessitin! 

 Altres punts de recollida de joguines  

Hi col·laboren: ASAV (Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal) i Creu Roja

 

Si ho repares t'ho quedes! 

Edició especial del servei d'autoreparació Dimecres Manetes, que surt al carrer per oferir-te l'oportunitat d'arreglar els teus aparells elèctrics espatllats, però també per arreglar els que tinguem a la parada i, si t’interessen, endur-te’ls cap a casa per donar-los una segona vida. 

 

Exposició: Segueix el fil

Segueix l’itinerari del fil, atura’t a analitzar cada teixit, reflexiona sobre on va a parar la roba que llencem i com canviar aquesta ruta. Un camí per conèixer de prop els teixits, el seu impacte, els nostres hàbits i les alternatives que tenim per transformar-los cap a una moda circular. 

 

La TrocalleriaLa Trocalleria

Un espai on podràs intercanviar objectes que ja no necessitis per altres que trobis del teu interès. Els objectes disponibles van canviant a mida que es van fent intercanvis. A l'aparador virtual podràs consultar els articles que trobaràs el dissabte i ajudar-te a decidir si t'interessa apropar-te amb els teus objectes per intercanviar.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0