Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Empresa Rubí Empresa engloba tots els serveis que ofereix l'Ajuntament de Rubí a les empreses i les persones emprenedores. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Empresa

Rubí Empresa engloba tots els serveis que ofereix l'Ajuntament de Rubí a les empreses i les persones emprenedores.

Informació d'interès sobre Rubí Empresa:

 

Què és Rubí Empresa?


Rubí Empresa és el servei de l’Ajuntament de Rubí que dona suport a les empreses i a les persones emprenedores de la ciutat. Té com a objectius l’atracció, creació i consolidació de l’activitat econòmica i la millora de la competitivitat empresarial mitjançant la informació, formació i assessorament, tant per a la posada en marxa de noves empreses com per a les empreses que ja estan implantades a la ciutat. L’espai de referència del servei és la Masia de Can Serra, al polígon industrial La Llana. Aquest equipament aglutina tots els serveis que persones emprenedores i empreses necessiten per néixer, créixer i consolidar-se.

 

Què ofereix Rubí Empresa?


Des de Rubí Empresa atenem les necessitats estratègiques d’empreses i persones emprenedores i els oferim serveis d’assessorament, informació i gestió de tràmits, formació, programes de millora de la competitivitat i organització d’esdeveniments empresarials.

 

Quins serveis ofereix?


  • Esdeveniments

 

Missió


Rubí Empresa dona servei d’alt valor afegit a la població activa i a les empreses de la ciutat, per tal d’afavorir l’atracció, creació i consolidació de l’activitat econòmica i contribuir així a la capacitació de les persones i a la millora de la competitivitat empresarial del territori.

 

Visió


Rubí Empresa vol ser un referent supramunicipal per a la instal·lació de noves empreses i reconeguda com a facilitadora de solucions en l’àmbit de la promoció i consolidació d’empreses. Rubí Empresa, que està adscrita a l’Àrea d’Indústria, Comerç i Ocupació, també treballa per oferir uns serveis amb la màxima qualitat possible, i per això assumeix la responsabilitat de definir, implantar i mantenir una política de qualitat (Sistema de Gestió de Qualitat segons norma UNE-EN-ISO 9001:15) adequada a les necessitats i expectatives dels seus clients (document política de qualitat).

 

Localització


 Rubí Empresa està ubicada a la Masia de Can Serra, espai on es concentren tots els serveis destinats al teixit empresarial de la ciutat: a banda de Rubí Empresa, també hi ha els serveis de tramitació de Llicències d’Obres i Activitats i de Planejament de la Ciutat. 

 

Horari


 La FUER atén amb cita prèvia. Cal sol·licitar-la trucant al telèfon 93 588 70 00 (ext. 6152, 6153 o 6155) o per correu electrònic a fuer@ajrubi.cat.


 Horari:

  • De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h.
  • Dimarts i dijous de 15.30 a 18 h.

 
 Horari especial de 8.30 a 14 h durant els dies següents:

  • Del 25 al 28 de març.
  • El 30 d’abril.
  • De l’1 de juny al 30 de setembre.
  • El 31 d’octubre.
  • El 5 de desembre.
  • Del 23 de desembre del 2024 al 7 de gener del 2025.

 

Contacte


 Correu electrònic de Rubí Empresa: rubiempresa@ajrubi.cat
 Correu electrònic de la Finestreta Única Empresarial (FUER): fuer@ajrubi.cat
 Telèfon de Rubí Empresa: 93 588 70 00 (ext. 6152, 6153 o 6155)
 Telèfon directe per a empreses: 93 588 81 05

 

Formulari de consulta


 Posa't en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari. 

 

Formulari de cita prèvia


 Demana una cita amb nosaltres a través d'aquest formulari. 

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0