Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projectes d'altres entitats Informa’t sobre programes d’assessorament i projectes per a empreses que ofereixen altres entitats. Alguns d'aquests serveis tenen cost. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Projectes d'altres entitats

Informa’t sobre programes d’assessorament i projectes per a empreses que ofereixen altres entitats. Alguns d'aquests serveis tenen cost.

07_fabricacio additiva 3d web_840px_03.jpg

 

El ‘Projecte Impuls de la Fabricació Additiva a les pimes industrials’ és una iniciativa del Consell Comarcal del Vallès Occidental que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Està adreçat a empreses industrials amb seu a la comarca del Vallès Occidental i la seva finalitat és apropar i donar suport en l’ús de la fabricació additiva avançada com a tecnologia digital clau en el desenvolupament de noves solucions innovadores per al teixit productiu.

El projecte inclou diferents línies d’acció per facilitar noves eines i recursos que accelerin la immersió en la tecnologia i promoure l’adaptació progressiva a noves innovacions per part de les empreses.

 

Línies d’acció i metodologia


Activitats de difusió i sensibilització

  • Entrevistes in company per donar a conèixer els avantatges, tipologies i beneficis de la impressió 3D).
  • Tours especialitzats a fires tecnològiques de referència com el FORMNEXT 2022.
  • Formació específica en fabricació additiva metàl·lica amb la realització de visites a empreses de referència (HP, Renishaw, BCN 3D Technologies).


Assessorament especialitzat en impressió 3D

  • 20 hores d’assessorament per poder detectar reptes i identificar oportunitats d’aplicacions de la impressió 3D de forma personalitzada.


Acompanyament per incorporar espais d’innovació corporatius

  • 15 hores assessorament per facilitar la integració de la impressió 3D dintre de les pimes interessades que es realitzarà a través d’entrevistes individuals i sessions grupals.
  • Paral·lelament, les empreses participants podran rebre formació i capacitació dels seus equips de treball per a l’ús de la tecnologia i maquinari.

 

Cost


Gratuït.

 

Inscripció


 Formulari de participació

 

Més informació


 Nota de premsa
 Díptic informatiu

 

01_pla de viabilitat web_840px.jpg

 

PIMEC, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement, posa al teu abast aquest programa dins del marc de mesures que s’impulsen per pal·liar els efectes de la Covid-19 amb la finalitat d’ajudar i donar suport a les empresàries i empresaris de les petites i mitjanes empreses de Catalunya en aquests temps difícils i d’incertesa.

 

Metodologia


En la primera fase, i havent emplenat una sèrie de dades, les empreses rebran un informe complet i personalitzat i podran accedir a més de 20 píndoles formatives. Podran diagnosticar, de forma clara, la seva situació i viabilitat amb indicadors predictius dels àmbits econòmic, financer, laboral, estratègic, comercial i organitzacional.

En la segona i tercera fase s’estudiarà l’informe de recomanacions, es definiran els punts prioritaris a treballar per aconseguir la viabilitat de l’empresa i es farà un acompanyament per definir les palanques i implementar les accions oportunes.

 

Cost


Es tracta d’un programa 100% subvencionat que té com a objectiu analitzar els negocis i preparar-los perquè segueixin essent viables en el futur.

 

Més informació


  Inscripció al Pla de Viabilitat Empresarial

 

02_aixeca web_767px_v2.jpg

 

'Aixeca el teu negoci' és una iniciativa de les Cambres de Comerç de Catalunya que vol evitar que cap empresa tanqui.

Les cambres catalanes, davant la greu crisi econòmica provocada per la Covid-19, posen en marxa Aixeca el teu negoci, un projecte amb productes i serveis 360° per ajudar les empreses i autònoms a aixecar, activar i accelerar el seu negoci.

 

Cost


La majoria de productes i serveis són gratuïts, tot i que alguns poden estar subvencionats.

 

Més informació


 Si vols saber-ne més, visita la seva web!

 

03_accelera web_840px.jpg

 

L’Accelera el Creixement és un programa de suport per a empreses de la demarcació de Barcelona amb potencial de creixement i consolidació promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

L’edició d’enguany s’ha reorientat i adaptat per ajudar les pimes a transformar els seus negocis dins la nova realitat. Es revisarà l’estratègia de l’empresa amb experts i es treballaran palanques claus per afrontar la nova situació generada per la Covid-19 a través de la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, l’organització empresarial i el finançament.

 

Metodologia


Es farà una selecció de 50 empreses. Les empreses seleccionades tindran l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i assessorament amb experts.

Les candidatures es poden presentar fins al 7 de juny de 2021.

 

Cost


Programa subvencionat.

L’empresa únicament ha de pagar 500 € +IVA. El cost real del servei és de 5.500 € per empresa.

 

Més informació


 Coneix amb més detall el programa Accelera el Creixement!
 Formulari de participació
 Díptic informatiu

 

04_cupons accio_840px.jpg

 

Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l'empresa són uns cupons de descompte econòmic directe que es poden bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació o noves tecnologies, a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

La convocatòria d’enguany incorpora noves variants per adaptar les empreses al nou paradigma global on l’ús dels canals digitals o la incorporació de noves tecnologies són més necessaris que mai.

 

Modalitats


Cupons a la internacionalització

Per vendre els teus productes a un nou país.

Cupons International eTrade

Per exportar a través dels canals digitals.

Cupons a la innovació i a l’estratègia

Per adaptar el teu model de negoci al nou consumidor i a una societat cada vegada més sostenible.

Cupons a la indústria 4.0

Per implementar o desenvolupar tecnologies avançades.


Les candidatures es poden presentar fins al 17 de juny de 2021.

 

Cost


Programa subvencionat.

 

Més informació


 Consulta tota la informació a la seva web!
 Bases reguladores 2021

 

"SOS Mentoring" és un programa de voluntariat per ajudar les persones emprenedores i microempreses a fer front a la situació provocada per la COVID-19.

05_sos mentoring_840px.jpg

      

SOS Mentoring està impulsat per la Diputació de Barcelona i Autoocupació.

Es tracta d’un procés d’acompanyament personalitzat orientat a diagnosticar la situació de l’empresa, avaluar les alternatives d’actuació, prendre les millors decisions i implementar-les.

    

Metodologia


Persones empresàries i directives amb experiència (mentors voluntaris) comparteixen el seu coneixement amb els i les beneficiàries del programa, oferint-los suport per afrontar la situació econòmica actual.

El programa es duu a terme a través de reunions en línia amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre un i tres mesos.

     

Cost


Gratuït

    

Més informació


  Consulta tota la informació a la seva web!