Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Àrea de Promoció Econòmica Urbana Les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU) són un instrument de col·laboració pública i privada que promou la dinamització i promoció de zones de concentració d’activitats empresarials amb la finalitat de fomentar la competitivitat i millorar els serveis i la qualitat de l’entorn mitjançant la cooperació i corresponsabilitat dels agents públics i privats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png
Les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU) són un instrument de col·laboració pública i privada que promou la dinamització i promoció de zones de concentració d’activitats empresarials amb la finalitat de fomentar la competitivitat i millorar els serveis i la qualitat de l’entorn mitjançant la cooperació i corresponsabilitat dels agents públics i privats.

 

Informació sobre les APEU

La creació d’una APEU permet transformar una zona industrial en una zona de cooperació empresarial i de foment de la competitivitat. A més, contribueix a la generació d’ocupació i crea un entorn econòmic sostenible a partir d’un pla d’actuació consensuat i proposat per les empreses involucrades.

Prova pilot de creació d'una APEU a quatre polígons de Rubí

Rubí és un dels primers municipis de Catalunya que promou la creació d’una Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) en sòl industrial. El Consistori rubinenc, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, impulsen una prova pilot per implantar aquest sistema de gestió.