Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prova pilot de creació d'una APEU a quatre polígons de Rubí Rubí és un dels primers municipis de Catalunya que promou la creació d’una Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) en sòl industrial. El Consistori rubinenc, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, impulsen una prova pilot per implantar aquest sistema de gestió. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Prova pilot de creació d'una APEU a quatre polígons de Rubí

Rubí és un dels primers municipis de Catalunya que promou la creació d’una Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) en sòl industrial. El Consistori rubinenc, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, impulsen una prova pilot per implantar aquest sistema de gestió.

 

L’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i amb el suport del Fòrum Empresarial Cecot Rubí, Cambra de Comerç de Terrassa i els representants de les associacions de Polígons d’Activitat Econòmica (PAE), ha engegat una prova pilot per analitzar la viabilitat i conveniència de delimitar una Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) en els polígons d'activitat econòmica de La Llana, la Carretera de Terrassa, el Molí de la Bastida i Can Rosés.

Aquesta iniciativa de col·laboració publicoprivada, regulada per la Llei 15/2020, ofereix l’oportunitat de transformar aquesta zona industrial en una zona més competitiva, innovadora i sostenible a partir d’un pla d’actuació que respongui als interessos i necessitats de les empreses i persones propietàries, afavorint així l’atracció d’inversió de capital i la implantació de noves empreses.

 

Col·laboració de les empreses i persones propietàries


Amb la finalitat de detectar les necessitats i interessos comuns de les empreses i persones propietàries, Rubí Empresa ha posat en marxa un formulari. Les seves aportacions permetran treballar des d’una visió mancomunada en l’elaboració de futurs projectes d’interès compartit entre diverses organitzacions d’un mateix PAE.

 

 Omple el formulari per a empreses.
 Omple el formulari per a persones propietàries.

 

Contacte


 Susana García
 sgs@ajrubi.cat
 
93 588 70 00 (ext. 6151)
 Horari de 8 a 15 h
 Masia Can Serra
 C. Can Serra, 3
 PAE La Llana - Can Serra 

 

Amb el suport de:

rubiempresa_image_gallery_diba.jpgrubiempresa_logo apeu.jpg

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0