Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del còmic "Ombres de colors" A càrrec de l’autor Oriol Malet https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Presentació del còmic "Ombres de colors"

Aquesta activitat ja ha finalitzat

A càrrec de l’autor Oriol Malet
.

En el marc de la Fira d'orientació i formació Rubí Forma't 2024, es realitzarà la presentació del còmic Ombres de colors per part del seu autor, Oriol Malet, prèvia introducció de Rosalina Alcalde, directora de la Plataforma Zero Abandonament de la Fundació Bofill.

«Cris… Desperta!». Així comença aquesta aventura d’abandonaments que també són oportunitats, i amistat, i creativitat. Cris no té clar per on tirar, només sap que, quan dibuixa, tot agafa una altra llum. I de sobte aquesta colla d’ombres: d’on venen?

Amb el seu tercer còmic, el primer en solitari, Oriol Malet aborda l’abandonament escolar prematur sense carregar-lo d’estigmes. La història de Cris i les seves «ombres de colors» demostra que les raons per abandonar són d’una gran diversitat, i que la vida no s’acaba en aquesta cruïlla.

Aquest còmic forma part de la iniciativa Zero Abandonament impulsada per la Fundació Bofill per conscienciar sobre l’abandonament escolar prematur, un dels reptes educatius i socials més urgents, i situar la lluita contra l’abandonament com una missió i una prioritat de la societat.

Oriol Malet (1975) és autor de còmics i il·lustrador especialitzat en premsa.