Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què és la COLOR Week? Rubí celebra una setmana d'activitats artístiques i participatives inspirades en els colors de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Què és la COLOR Week?

Rubí celebra una setmana d'activitats artístiques i participatives inspirades en els colors de la ciutat.

El color forma part de la identitat de Rubí. Començant pel propi nom del municipi, que ens remet al to vermellós de les terres argiloses de la riera.

Rubí és una ciutat viva, plural i creativa. Hi trobem colors en les persones i en les seves emocions, als espais i al medi que habitem, en la transmissió d’idees i de coneixement, en l’expressió i la innovació creativa, en la cultura i en l’art, en la igualtat i en la pluralitat, en la convivència dins de la diversitat... Els colors de Rubí uneixen tradició i modernitat, una història mil·lenària i un futur per a les persones que hi conviuen.

Des del 2020, la ciutat està impulsant sota el paraigua de la campanya COLOR diverses accions al voltant d’aquest tret d’identitat: actuacions a l’espai urbà, experiències d’aprenentatge i col·laboració en iniciatives i xarxes supramunicipals, i projectes il·lusionants al voltant de l’expressió artística del color.

El mes de març commemora diversos colors i realitats properes: el Dia Internacional de les Dones i la commemoració de la lluita feminista i dels drets de les dones (8 de març), el Dia Internacional del Color (21 de març), el Dia Internacional per l’Eliminació de la Discriminació Racial (21 de març) i el Dia Mundial del Teatre (27 de març), entre altres.

La COLOR Week va néixer el 2021 amb l'objectiu de sumar una nova pinzellada en aquest llenç compartit, un punt de trobada que ens permetès parar atenció a totes aquestes realitats i reivindicar-les com a pròpies. Ara, una nova edició d'aquest esdeveniment promet seguir aprofundint en els colors de Rubí i en la seva importància a l’hora de definir la identitat de la ciutat, i també generar espais de diàleg i intercanvi amb la ciutadania per entendre el nostre entorn i repensar el concepte de ciutat. 

Del 18 al 24 de març, gaudeix d'intervencions artístiques, activitats comunitàries, tallers familiars, conferències... Tothom té cabuda a la COLOR Week! Consulta'n ja la programació.

COLOR Week 2024

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
3