Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mural d'Elisa Capdevila L'artista pinta el seu tercer mural a Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Mural d'Elisa Capdevila

Aquesta activitat ja ha finalitzat

L'artista pinta el seu tercer mural a Rubí
.

La pintora i muralista Elisa Capdevila torna a col·laborar amb Rubí i la seva COLOR Week. A partir del dilluns dia 25 i fins el 28 de març, estarà pintant a la plaça de Pla i Pallejà per  evocar les primeres piscines públiques de Rubí, ubicades a Les Basses durant bona part del passat segle XX.

Elisa Capdevila (1994) és una pintora i muralista catalana que ha participat a diversos festivals d'art urbà i combina la seva obra mural amb obra d'estudi sobre llenç. Va començar a formar-se en dibuix i pintura clàssica a la Barcelona Academy of Art als vint anys, després d'abandonar una carrera de l'àmbit de les ciències. Va realitzar el seu primer mural l'any següent i va descobrir en aquesta disciplina artística una forma de comunicació potent que va voler seguir explorant i en base a la qual ha construït en els últims anys la seva carrera com a muralista.

Com a artista urbana, Elisa Capdevila ha deixat la seva empremta en festivals i encàrrecs arreu del món. Les seves obres exploren les complexitats de les relacions personals, la intimitat i la vida quotidiana, capturant l'essència de l'experiència humana amb un estil propi. A nivell tècnic, treballa des d'una perspectiva figurativa, posant especial atenció en l'harmonia cromàtica, així com en els recursos plàstics propis a cada material emprat.