Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mural d'Asis Percales L'artista inicia el seu mural de l'Escardívol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Mural d'Asis Percales

Aquesta activitat ja ha finalitzat

L'artista inicia el seu mural de l'Escardívol
.

A l’obra de l’artista granadí Asis Percales, com ell mateix diu, “s'entremesclen personatges, criatures i elements de diversa naturalesa. Prenent com a referència al meu imaginari l'estètica del tatuatge, el circ, la iconografia religiosa, la cultura popular, la publicitat, el còmic i la cúmbia. El que és grotesc i allò bizarro són elements que em criden poderosament l'atenció i que cobren una gran rellevància a la meva obra. Art colorit, fresc i de vegades esperpèntic.”

Asis Percales estarà pintant un mural que ha de donar color (molt color!) a una mitgera de l’Escardívol especialment grisa, que semblava que ho estava demanant a crits. Ho farà a quatre mans amb l'artista multidisciplinari barceloní Geco, especialitzat en el disseny de personatges, l'animació i la il·lustració. La passió de Geco per l'animació l'ha portat a treballar per a clients internacionals com Nickelodeon, France TV, Javier Mariscal, TVE i TV3, entre d'altres, des del seu estudi al Poble Nou de Barcelona: Wideframe Studio. Les seves il·lustracions i murals són un acolorit reflex directe de la seva passió i frustració amb el món contemporani. El seu treball amaga un missatge reflexiu i no exempt de crítica social apte per a tots els públics.