Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portal Immobiliari de Rubí Busques un espai per ubicar la teva empresa a Rubí? El Portal Immobiliari de Rubí et facilita la cerca de locals comercials, oficines, centres de negoci, naus i solars industrials disponibles a la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg
Busques un espai per ubicar la teva empresa a Rubí? El Portal Immobiliari de Rubí et facilita la cerca de locals comercials, oficines, centres de negoci, naus i solars industrials disponibles a la ciutat.

El Portal Immobiliari de Rubí és un servei que ofereix l’Ajuntament de Rubí a través de Rubí Empresa. Es tracta d’una eina que connecta les empreses amb els professionals immobiliaris.

El Portal Immobiliari de Rubí col·labora amb entitats que es dediquen al sector immobiliari per dinamitzar l'oferta de locals comercials, oficines, centres de negoci, naus i solars industrials a la ciutat i facilita la cerca de localitzacions i espais a usuaris i usuàries que vulguin instal·lar una empresa al municipi.

 

 Tens dubtes sobre el Portal Immobiliari de Rubí? Envia’ns la teva consulta! 
 Tota la informació en un sol clic! Guia ràpida sobre el Portal Immobiliari de Rubí. 

 

Adhesió al Portal Immobiliari de Rubí

Si ets agent de la propietat immobiliària o administrador de finques acreditat, suma’t al Portal Immobiliari de Rubí i ofereix la teva oferta immobiliària!