Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Adhesió al Portal Immobiliari de Rubí Si ets agent de la propietat immobiliària o administrador de finques acreditat, suma’t al Portal Immobiliari de Rubí i ofereix la teva oferta immobiliària! https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Adhesió al Portal Immobiliari de Rubí

Si ets agent de la propietat immobiliària o administrador de finques acreditat, suma’t al Portal Immobiliari de Rubí i ofereix la teva oferta immobiliària!

Rubí Empresa posa a disposició dels professionals del sector immobiliari el Portal Immobiliari de Rubí, una eina gratuïta que posa en contacte les empreses que vulguin establir-se a Rubí amb les immobiliàries de la zona.

Podràs oferir els teus serveis professionals de manera personalitzada i donar resposta directa a les sol·licituds que els usuaris fan a través d'aquest Portal.

Si ets agent de la propietat immobiliària o administrador de finques acreditat i vols adherir-te al Portal Immobiliari de Rubí, només cal que descarreguis el formulari de sol·licitud i l’enviïs omplert i signat electrònicament a sgs@ajrubi.cat.

 

 Descarrega't el formulari de sol·licitud d’adhesió.
 Consulta la normativa de funcionament del Portal Immobiliari de Rubí.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1