Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Som RRandom El Rubí Random Music Festival és el festival de música de Rubí. Una proposta que té com a principals premisses la qualitat, la diversitat i l'eclecticisme. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Som RRandom

El Rubí Random Music Festival és el festival de música de Rubí. Una proposta que té com a principals premisses la qualitat, la diversitat i l'eclecticisme.

El RRandom va néixer el 2016 amb la voluntat de conferir identitat pròpia a l’oferta musical de la Festa Major de Rubí. El festival, organitzat per l'Ajuntament de Rubí, es desenvolupa a diferents escenaris de la ciutat vallesana, alguns dels quals són d'accés gratuït: l'Escardívol és l'espai dels concerts més multitudinaris, l'amfiteatre del parc del Castell ofereix la possibilitat de gaudir de grans actuacions en un entorn especial, la plaça del Doctor Guardiet és un indret cèntric on compartir concerts de mig format, i el Teatre Municipal La Sala és l'escenari perfecte per a les opcions més íntimes, com ara els cantautors i cantautores.

En les seves set edicions anteriors, l'esdeveniment ha reunit artistes de tot tipus: des de bandes locals a noms de gran èxit internacional que han omplert l'espai principal del RRandom amb més de 20.000 persones. Totes les músiques són benvingudes al festival perquè, com Rubí, el RRandom és divers i ple de color.
     

RRandom 2024

   

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
2