Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Accions a l'espai públic Color proposa un seguit d'intervencions a l'espai públic de la ciutat que exploten la creativitat i atrauen la mirada de la ciutadania. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg
Color proposa un seguit d'intervencions a l'espai públic de la ciutat que exploten la creativitat i atrauen la mirada de la ciutadania.

Entre les accions ja executades, figura l'espectacular mural d'Urih de Petadors Crew en una de les façanes de la plaça de la Constitució, el tapís de colors pintat per edRa a la plaça de Pere Esmendia i a les zones per a vianants ampliades, i la intervenció sorpresa Umbrella Sky Project al passeig de Francesc Macià.

Dins el projecte, també es preveu a mig termini la instal·lació d'un monument en homenatge a tots els territoris que enriqueixen Rubí, el festival Full Colors, la recuperació de l'esdeveniment Mixing Colors i un concurs de mitgeres, entre d'altres.

    

Mural de la plaça de la Constitució

La primera acció dins la iniciativa Color va ser un gran mural pintat per l'artista local Urih, de l'entitat rubinenca Petados Crew, en una de les façanes de la plaça de la Constitució.

Bancs de la plaça de la Nova Estació

Coincidint amb la commemoració del Dia de l'Orgull LGTBI 2020, l'Ajuntament va pintar els bancs de la plaça de la Nova Estació amb els colors de l'arc de Sant Martí.

Plaça de Pere Esmendia

L'Escola d'Art i Disseny edRa ha plasmat la seva proposta gràfica per a la iniciativa Color al terra de la plaça de Pere Esmendia.

Umbrella Sky Project

Centenars de paraigües formen un gran sostre de colors al tram del passeig de Francesc Macià entre el carrer Sant Cugat i la plaça de Catalunya.

Full Colors

El Full Colors és la mostra de grafiti i art urbà de la ciutat emmarcada en el projecte Street Art que proposa canviar la fisonomia de la ciutat mitjançant intervencions artístiques de qualitat.

Carrer de Cervantes

El mosaic de "Color" dissenyat per l'Escola d'Art i Disseny edRa senyalitza el tram per a vianants del carrer de Cervantes.