Sou a: Inici / Centres cívics / Centre Cívic del Pinar: La Cruïlla

Centre Cívic del Pinar La Cruïlla

Logotip La CruïllaLa Cruïlla Centre Cívic del Pinar és un equipament de proximitat de barri i un edifici de ciutat. Aquesta infraestructura és fruit de la inversió municipal subvencionada per la Generalitat de Catalunya dins del projecte Pla de Barris, que s’ha dut a terme a la zona a partir de 2006.

El Centre representa una millora sociocultural de gran importància per al barri i pel conjunt del municipi, ja que és el primer equipament d’aquestes característiques que s’ubica al Pinar i perquè la seva activitat potencial suposa una nova eina de dinamització i cohesió del barri amb la resta de Rubí que dóna continuïtat, d’aquesta manera, a les línies de treball comunitari que s’han anat implementant des de l’Ajuntament en el darrers anys.

SITUACIÓEntrada Centre Cívic

L'edifici està situat al llindar del barri del Pinar amb la carretera C-1413, que connecta Rubí amb Sant Quirze del Vallès, una ubicació que el fa ben visible pel trànsit d’entrada i sortida del municipi per part dels vehicles provinents de Sant Quirze, Sabadell o Barcelona per la C-16.

ACCESSIBILITAT

Escales planta 0 Centre CívicL’edifici està totalment adaptat a la mobilitat de persones discapacitades i disposa de dos nivells d’accés: el principal, situat a peu de barri per la planta segona de l’edifici, i la sortida d’emergència posterior, situada a la planta baixa de l’equipament i que, puntualment, pot fer les funcions d’entrada i sortida d’usuaris. Així mateix, l’edifici disposa d’ascensor per facilitar l’accés a totes les plantes a les persones amb discapacitat física o amb mobilitat reduïda.

  • Compartir