Sou a: Inici / Agenda / Obertura del pati de l'Escola Pau Casals

Obertura del pati de l'Escola Pau Casals

El proper 21 de gener, l’Ajuntament de Rubí posarà en marxa de forma pilot el projecte Patis oberts, amb la finalitat de facilitar als infants de la ciutat espais per jugar de proximitat i segurs
Quan 21/01/2017
On Pati de l’Escola Pau Casals (c. Sant Pere, 42)

Nom de contacte Jenifer Díaz

Correu electrònic de contacte
Telèfon de contacte Ext. 4111
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal

JORNADA INAUGURAL DEL 21 DE GENER

La inauguració s'iniciarà a les 12 h del matí i comptarà amb la participació de la companyia KataKrak, que oferirà als assistents la possibilitat de divertir-se amb un seguit de jocs gegants. La intenció de l’Ajuntament és fomentar l’ús d’aquest espai amb activitats puntuals de dinamització, com ara tallers i jocs cooperatius, malgrat els patis oberts estan concebuts com a espais de joc lliure.

PROJECTE PATIS OBERTS

El projecte Patis oberts té com a objectiu optimitzar els usos dels patis dels centres educatius posant-los a disposició de la ciutadania fora de l’horari escolar, tot convertint-los en nous espais de lleure de proximitat i segurs on es promou el civisme i l’esport.

La iniciativa es posa en marxa com a prova pilot al pati de l’Escola Pau Casals (c. Sant Pere, 42) amb la intenció d’ampliar-la a altres centres de la ciutat en un futur.

Els Patis oberts són espais de joc lliure oberts a tothom sempre i quan es respectin unes normes d’ús bàsiques. Compten amb un monitor que hi té una presència constant, s’encarrega de les funcions d’obertura i tancament del recinte, dinamitza l’espai proposant jocs per a diferents franges d’edat, i vetlla perquè hi hagi una bona convivència i s’hi mantinguin actituds cíviques.

HORARI D'OBERTURA

Dissabtes i diumenges de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

NORMES DE FUNCIONAMENT

  • El pati funciona com qualsevol altre espai públic de la ciutat. Els pares o acompanyants adults són els responsables dels infants i joves menors que hi juguin.
  • Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult responsable.
  • Aquest pati és perquè el facin servir les persones, per tant, no poden haver-hi animals.
  • No poden entrar-hi vehicles de motor.
  • És un espai sense fum; així que no fumeu.
  • S’ha de fer ús de les papereres.
  • Dins del pati només estan permeses les begudes sense alcohol.
  • Us demanem que comuniqueu qualsevol desperfecte que vegeu al dinamitzador i que feu cas de les seves indicacions.
  • Compartir