Sou a: Inici / Casals d'estiu / Casals de juliol i agost

Casals de juliol i agost

L’oferta d’activitats de casals d'estiu està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries.

Casal estiu Teresa AltetL’Ajuntament de Rubí vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat, promou i dona suport a un conjunt d’activitats que han de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta de qualitat. L’Ajuntament de Rubí posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta sigui també assequible a tothom i vetlla perquè s'extremin en tot moment les mesures per preservar la salut dels infants.

Aquest any, més que mai, els infants i joves han de recuperar les activitats en grup i l’aprenentatge en el lleure i la diversió. Aquestes activitats milloren el creixement integral de la persona i, a més, s’aprofita l’estiu per gaudir i aprendre.

Juliol i Agost 2020

Cada mes de juliol es duen a terme els casals d’estiu adreçats a nens i nenes de 3 a 12 anys. Aquest any, excepcionalment, s’amplia l’oferta també a l’agost. A Rubí s’ofereixen diferents casals distribuïts pel municipi amb un total de 1050 places al juliol i 240 places a l’agost organitzats per l’Associació Compartir.

  •  Casals al juliol: del 30 de juny al 31 de juliol

Escola 25 de Setembre, Escola M. Cinto Verdaguer, Escola Montessori, Escola Pau Casals, Escola Ramon Llull, Escola Rivo Rubeo i Escola Teresa Altet

  •  Casals a l’agost: de l’1 al 28 d’agost

Escola Montessori i Escola Ramon Llull

Horaris

L’horari, tant al juliol com a l’agost, serà de 8 a 14 h amb opció a menjador fins a les 15:30 h.

Entre les 8 i les 8:30 h, s’oferirà servei de bon dia i a partir de les 8:30 h es realitzaran les entrades dels diferents grups de manera esglaonada.

Places

Cada casal disposa de 30 places setmanals repartides en 3 grups de 10 infants que corresponen a grups d’edat: petits ( 3-5 anys), mitjans ( 6-9 anys) i  grans (10-12 anys).

Hi ha tres places a cada casal reservades per a infants amb diversitat funcional acreditada. Cada plaça està dotada amb un monitor exclusiu per a l’infant per tal de garantir totes les mesures higiènico-sanitàries que requereix la situació.

Caldrà un mínim de 5 infants per obrir els grups d’edat i per oferir el servei de menjador de cada grup.

Preus

  • Primera setmana: 28 euros
  • Resta de setmanes: 35 euros la setmana
  • Menjador : 19,15 € la primera setmana, 24 € la resta
  • Menjador esporàdic: 6€ /dia

Tots els preus estan ja bonificats per l’Ajuntament de Rubí que assumeix el 84% del cost dels casals atesa la situació excepcional i en previsió de les dificultats econòmiques en les que es poden trobar les famílies.

Preinscripció TANCADA

Cada infant es podrà inscriure com a màxim a dues setmanes. Es podran ampliar sempre i quant hi hagi vacants a la setmana desitjada.

La preinscripció es fa de forma telemàtica. L’enllaç telemàtic estarà actiu del 3 al 9 de juny, ambdós inclosos.

S'atendran les preinscripcions per ordre d'arribada de les peticions (formularis emplenats).

La preinscripció és sense pagament que s’efectuarà quan es formalitzi la matrícula.

Una vegada feta la preinscripció, rebreu un correu electrònic confirmant si disposeu de la plaça seleccionada i amb la informació per a realitzar la matrícula que es farà del 15 al 19 de juny, també telemàticament.

Més informació: o 93 597 14 28

  • Compartir