Sou a: Inici / La Nit de l'Esport

La Nit de l'Esport

La Nit de l'Esport_logoRubí ha recuperat aquest 2018 La Nit de l’Esport, un esdeveniment en forma de gala que ha homenatjat els clubs, entitats, associacions i esportistes de la ciutat que han registrat èxits durant la temporada 2017-2018. La intenció ha estat posar en valor la tasca de les entitats en el foment de l’esport des de la base i dels valors associats. 

Per premiar els diferents clubs, s’ha creat el trofeu Rubeo d’Or, que ha distingit les entitats i les persones esportistes que s’han imposat en les seves competicions durant la passada temporada. A la gala, que ha tingut lloc el 9 de novembre, hi han estat presents tots els clubs i associacions de la ciutat, així com esportistes nascuts o empadronats a Rubí que optaven a aquest reconeixement. 

La Nit de l’Esport també ha tingut un reconeixement cap al Real Betis Balompié, en agraïment a la participació d’aquest club a la celebració del 50è aniversari de l’Olímpic de Can Fatjó. A més, es tracta d’una entitat que compta amb un important nombre de seguidors a Rubí.

La cerimònia, conduïda pel periodista de TV3 i Catalunya Ràdio Bernat Soler, ha tingut lloc al Teatre Municipal La Sala. L'anterior edició, celebrada l'any 2005, també es va desenvolupar en aquest espai. Després de la gala, els esportistes han gaudit d'una recepció a El Celler. 

La Nit de l’Esport en imatges

Símbol_càmera  Descarrega't  les fotografies de la gala

 

Documents relacionats

  • Compartir