Sou a: Inici / La Nit de l'Esport

La Nit de l'Esport

La Nit de l'Esport_logoRubí recupera enguany La Nit de l’Esport, un esdeveniment en forma de gala que homenatjarà els clubs, entitats, associacions i esportistes de la ciutat que han registrat èxits durant la temporada 2017-2018. La intenció és posar en valor la tasca de les entitats en el foment de l’esport des de la base i dels valors associats. 

Per premiar els diferents clubs, s’ha creat el trofeu Rubeo d’Or, que distingirà les entitats i les persones esportistes que s’han imposat en les seves competicions durant la passada temporada. A la gala, que tindrà lloc el proper 9 de novembre, hi estan convidats tots els clubs i associacions de la ciutat, així com esportistes nascuts o empadronats a Rubí que opten a aquest reconeixement. 

La Nit de l’Esport també tindrà un reconeixement cap al Real Betis Balompié, en agraïment a la participació d’aquest club a la celebració del 50è aniversari de l’Olímpic de Can Fatjó. A més, es tracta d’una entitat que compta amb un important nombre de seguidors a Rubí.

La cerimònia, que conduirà el periodista de TV3 i Catalunya Ràdio Bernat Soler, tindrà lloc el 9 de novembre a les 19 h al Teatre Municipal La Sala. L'última edició, celebrada l'any 2005, també es va desenvolupar en aquest espai. Després de la gala, els esportistes estan convidats a una recepció a El Celler. 

La Nit de l’Esport

Símbol rellotge Divendres 9 de novembre de 2018 a les 19 h
Símbol_mapa Teatre Municipal La Sala

 

Documents relacionats

  • Compartir