Sou a: Inici / Jocs Esportius Escolars

Jocs Esportius Escolars

Jocs Esportius Escolars 2019-2020

FINALITZACIÓ DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS 2019/2020

Els Jocs Esportius Escolars i les Lligues Esportives per a Joves inclouen competicions i entrenaments de prop d'una quinzena de disciplines, tant individuals com col·lectives, entre escolars de Rubí amb edats compreses entre 6 i 19 anys.

Aquest curs 2019-2020, l’alumnat de primària pot gaudir dels següents esports: atletisme, escacs, gimnàstica esportiva, handbol/minihandbol, bàsquet/minibàsquet, dansa esportiva, patinatge artístic, preesport, futbol sala, tennis taula, taekwondo, futbol 7, hoquei línia i voleibol. Els joves de secundària poden participar a les lligues de gimnàstica esportiva, atletisme, escacs, handbol, hoquei línia, tennis taula, bàsquet, patinatge artístic, dansa esportiva, futbol sala i voleibol.

Els Jocs Esportius Escolars compten amb la col·laboració de l’Associació d’Escacs Rubinenca, el CEB Sant Jordi, l’AEE Regina Carmeli, el CF 25 de Setembre, el Club Esportiu Rubí FS, Maristes Rubí, el CE Olímpic Can Fatjó, la Penya Blaugrana Ramon Llorens, l’HC Cent Patins, la UE Rubí i la Unió Atlètica Rubí.

Les inscripcions es poden fer durant els mesos de setembre i octubre al propi centre educatiu o bé a l’Oficina dels Jocs Esportius Escolars. Aquesta oficina està ubicada a l’Escardívol i el seu horari d'atenció al públic és de dilluns a dijous, de 9 a 13 h i de 16 a 19 h, i els divendres, de 9 a 13 h (tel. 93 588 72 73).

El volem cincEl foment de valors té un pes important als Jocs Esportius Escolars. En el marc de la iniciativa En volem 5!, que es desenvolupa conjuntament amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, s'incentiva els infants i joves perquè tinguin una actitud esportiva i no es preocupin únicament de guanyar partits. Així, una part de la puntuació obtinguda durant la temporada depèn d’aspectes com el respecte de cada equip cap als tutors/es de joc ─àrbitres─ i les seves decisions, l’actitud pedagògica dels entrenadors o entrenadores, la puntualitat dels equips i l’actitud de la grada, entre d’altres.

Guia explicativa

  • Compartir