Sou a: Inici / Jocs Esportius Escolars / Cros escolar de Rubí

AJORNAT - Cros Escolar de Rubí

Cros Escolar 2020

Aquestes activitats s'han ajornat com a mesura preventiva per evitar possibles contagis de Coronavirus.

L'Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí (UAR) organitzen cada any el Cros Escolar de Rubí, una competició d'atletisme amb un marcat caràcter popular que es disputa al bosc de Ca n'Oriol, en uns circuits habilitats especialment per a l'ocasió. L'esdeveniment s'estructura en diferents curses en funció de l'edat i el sexe de les persones participants.

El Cros Escolar és una de les activitats més participatives de l'any. Prop d'un miler de corredors i corredores, entre infants i adults, s'hi donen cita cada any.

La 42a edició del Cros Escolar de Rubí tindrà lloc el diumenge 15 de març. Està previst que la primera cursa comenci a les 9.15 h i que l'última es disputi a les 13.15 h.

Aquest 2020, l'activitat suma un nou incentiu: la Cursa de la Dona, que s'organitza per primer cop en el marc dels actes del Dia Internacional de les Dones. 

INSCRIPCIONS PER A LA CURSA OPEN I EL CROS ESCOLAR

Es realitzen únicament en línia emplenant el formulari disponible al web del 42è Cros Escolar de Rubí.

Els i les esportistes que facin la inscripció fins a una setmana abans de la cursa disposaran d’un dorsal personalitzat, amb el seu nom i l’hora de sortida de la prova.

INSCRIPCIONS PER A LA CURSA DE LA DONA

La Cursa de la Dona està pensada perquè totes les dones, i també els homes que s'hi vulguin sumar, puguin gaudir d’una cursa especial dins els actes de celebració del Dia Internacional de les Dones.

La inscripció es pot fer al web de la Cursa de la Dona a canvi d'un donatiu que pot ser de 0, 2, 4, 6, 8, 10 o 12 €, a escollir en un desplegable en el moment d'apuntar-s'hi. Els diners aportats es lliuraran íntegrament a l’entitat Oncolliga Rubí, dedicada a l’atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars.

La data límit d’inscripció de totes les curses serà el dijous 12 de març de 2020. Passada aquesta data, no s’admetrà cap inscripció més.

Recollida d'alimentsJORNADA SOLIDÀRIA
Com és tradició, 
coincidint amb el Cros Escolar s'organitza una recollida d’aliments en col·laboració amb la Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social. Atletes, familiars i públic podran donar els productes a les carpes disposades per a aquesta funció. Els aliments més necessaris són oli d'oliva, farina, llaunes de tonyina, tomàquet en conserva i galetes.

DOCUMENTS RELACIONATS

  • Compartir