Sou a: Inici / Jocs Esportius Escolars / Cros escolar de Rubí

SUSPENSIÓ - Cros Escolar de Rubí i Cursa de la dona

Cros Escolar 2020

SUSPESOS EL CROS ESCOLAR DE RUBÍ I LA CURSA DE LA DONA AMB MOTIU DE LA SITUACIÓ D'EMERGÈNCIA SANITÀRIA PER COVID-19

L'Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí (UAR) organitzen cada any el Cros Escolar de Rubí, una competició d'atletisme amb un marcat caràcter popular que es disputa al bosc de Ca n'Oriol, en uns circuits habilitats especialment per a l'ocasió. L'esdeveniment s'estructura en diferents curses en funció de l'edat i el sexe de les persones participants.

El Cros Escolar és una de les activitats més participatives de l'any. Prop d'un miler de corredors i corredores, entre infants i adults, s'hi donen cita cada any.

La 42a edició del Cros Escolar de Rubí estava programada el diumenge 15 de març. Aquest 2020, l'activitat sumava un nou incentiu: la Cursa de la Dona, que s'organitzava per primer cop en el marc dels actes del Dia Internacional de les Dones. Aquesta carrera estava pensada perquè totes les dones, i també els homes que s'hi volguessin sumar, poguessin gaudir d’una cursa especial dins els actes de celebració del Dia Internacional de les Dones.

La inscripció es podia fer al web de la Cursa de la Dona a canvi d'un donatiu que podia ser de 0, 2, 4, 6, 8, 10 o 12 €, a escollir en un desplegable en el moment d'apuntar-s'hi. Els diners aportats s'havien de lliurar íntegrament a l’entitat Oncolliga Rubí, dedicada a l’atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars. Ara seran retornats a les persones donants.

Recollida d'alimentsJORNADA SOLIDÀRIA
C
oincidint amb el Cros Escolar, cada any s'organitza una recollida d’aliments en col·laboració amb la Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social, que també ha quedat suspesa. Atletes, familiars i públic podien donar els productes a les carpes disposades per a aquesta funció. Els aliments més necessaris són oli d'oliva, farina, llaunes de tonyina, tomàquet en conserva i galetes.

DOCUMENTS RELACIONATS

  • Compartir