Sou a: Inici / Instal·lacions esportives / Rocòdrom Pau Sánchez

Rocòdrom Pau Sánchez

Rocòdrom - La LlanaA la ciutat de Rubí comptem amb un nou espai esportiu per a la pràctica de l'escalada a la zona esportiva 'La Llana'. En aquest cas disposem d'un rocòdrom artificial amb 7 vies d'escalada de diferents dificultats i una zona de boulder per a poder practicar tècnica.

Per tal de poder fer us del rocòdrom, s'haurà d'estar en possessió de la llicència federativa corresponent en curs (mínim modalitat 'C').
Els horaris de la instal·lació seran:

Dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13.45 i de 16 a 22 h, durant els mesos de juny i juliol. La resta de mesos, fins a les 21 h. Els dissabtes de 9 a 13 i de 16 a 20 h.

  • Sistema d'abonaments

Per a poder fer us del rocòdrom, s'haurà d'adquirir l'abonament mensual, semestral o anual en el Servei d'Esports del C. Prim, 32-35, (2ª planta), demanant per Rosa Sánchez (administrativa del servei), Àlex Rodriguez o Xavi Izquierdo si l'administrativa no està present.
Serà condició indispensable presentar el DNI i la llicència federativa corresponent en curs (mínim modalitat 'C').
El pagament d'aquests abonaments únicament es podrà realitzar a qualsevol de les entitats bancàries indicades en la carta de pagament que s'entregarà en el moment d'adquirir-lo.
El carnet d'usuari/a estarà a la seva disposició al pavelló de La Llana el primer dia d'utilització del rocòdrom amb l'abonament. S'haurà de presentar conjuntament amb el DNI o document similar quan es faci us de la instal·lació.

Preus dels abonaments

- Abonament mensual: 15 €
- Abonament semestral: 40 €
- Abonament anual: 70 €

  • Procediment per a la utilització del rocòdrom

Per tal de poder recollir el carnet d'usuari, el primer dia d'us de l'abonament, s'haurà d'entregar als responsables de la instal·lació, la còpia del justificant de pagament de l'abonament en curs.
A banda del primer us de l'abonament en curs, a la resta d'usos del rocòdrom nomès s'haurà de presentar l'abonament amb el DNI o document similar amb fotografia inclosa.
En cap cas es deixarà fer us d'un abonament caducat o per una persona que no en sigui el titular del mateix.

  • Sistema de reserva d'utilització

Per tal de realitzar una reserva d'utilització del rocòdrom, s'haurà de consultar la disponibilitat horaria i les reserves existents en el següent vincle.
Un cop l’usuari hagi comprovat que l’horari en que vulgui fer us del rocòdrom està lliure, haurà d’enviar per correu electrònic la sol·licitud de reserva indicant nom, cognoms, número de llicència i número de telèfon a rocodromrubi@gmail.com per tal de sol·licitar la pre-reserva desitjada.
Des del Servei d’Esports s’enviarà un correu electrònic de resposta amb la confirmació de la reserva (fins que l’usuari no rebi aquesta resposta no es podrà considerar com a reservada la franja horaria sol·licitada)
Es tindrà en compte la data i l’hora de recepció del missatge per a prioritzar les reserves.
En el cas dels abonaments ja pagats,desprès de comprovar la disponibilitat horaria , només s'haurà de sol·licitar la pre-reserva per correu electònic i esperar la confirmació
Les reserves s'hauran de realitzar amb un mínim de 24 h. d'antelació.

  • Compartir
Pertany a: