Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguretat alimentària Per prevenir toxiinfeccions alimentàries és important respectar unes normes d’higiene durant la preparació i la conservació dels menjars, que ajuden a garantir que els aliments siguin segurs. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Seguretat alimentària

Per prevenir toxiinfeccions alimentàries és important respectar unes normes d’higiene durant la preparació i la conservació dels menjars, que ajuden a garantir que els aliments siguin segurs.

Consells sobre seguretat alimentària

Per prevenir toxiinfeccions alimentàries és important respectar unes normes d’higiene durant la preparació i la conservació dels menjars, que ajuden a garantir que els aliments siguin segurs. En aquest apartat trobaràs tota la informació sobre com manipular aliments de manera responsable.

Informació per a professionals

Els titulars dels establiments d'alimentació són els responsables de garantir la higiene i seguretat dels aliments en les diferents fases de la cadena alimentària, des de la seva producció primària fins a la venda al consumidor final.