Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Buscador de la Formación Profesional Integrada https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Buscador de la Formación Profesional Integrada

CFGS en Ensenyament i Animació socioesportiva

Aquests estudis capaciten per elaborar, gestionar i avaluar projectes d'animació fisicoesportius i recreatius per a tot tipus d'usuaris; programant i dirigint les activitats d'ensenyament, d'inclusió socioesportiva i de temps lliure; coordinant les actuacions dels professionals implicats; garantint-ne la seguretat, respectant el medi ambient, i aconseguint la satisfacció dels usuaris, en els límits previstos de cost.

CFGS en Gràfica Interactiva, Perfil Professional d’Espais Interactius

Aquests estudis capaciten per identificar les necessitats comunicatives i funcionals plantejades en una proposta de producte interactiu, i valorar els recursos del llenguatge gràfic, espacials i tecnològics en el disseny de les interfícies física i lògica i el guió d'interacció.

CFGS en Higiene Bucodental

Aquests estudis capaciten per promoure la salut bucodental de les persones i de la comunitat, mitjançant el desenvolupament d'activitats preventives i tecnicoassistencials que inclouen l'exploració, l'avaluació, la promoció i la realització de tècniques odontològiques en col·laboració amb l’odontòleg o metge estomatòleg.

CFGS en Integració Social

Aquests estudis capaciten per programar, organitzar, desenvolupar i avaluar les activitats d’integració social; valorar la informació obtinguda sobre cada cas tractat, i determinar i aplicar les estratègies i tècniques més adequades per al desenvolupament de la seva autonomia personal i inserció ocupacional.

CFGS en Màrqueting i Publicitat

Aquests estudis capaciten per definir i efectuar el seguiment de les polítiques de màrqueting basades en estudis comercials i per promocionar i fer publicitat dels productes i serveis en els mitjans i suports de comunicació adequats. També es treballa en l’elaboració dels materials publicitaris i promocionals necessaris.

CFGS en Modelisme Industrial

Aquests estudis capaciten l’alumne per elaborar models, prototips, premaquetes i maquetes físiques i en programari 3D, i també per realitzar projectes de disseny industrial, amb coneixement dels materials i processos de producció. Preparen per a la traducció volumètrica d’un projecte presentat en el plànol bidimensional; interpretació i realització d’esquemes i croquis; detecció de dificultats, concreció i millora de les propietats formals d’un objecte per a la seva fabricació; prototipatge ràpid o en sèrie, i treball en equips de disseny de producte, d’interiorisme, construcció, urbanisme i rehabilitació.

Coaching

Curs de 60 hores que té per objectiu apropar-se al concepte del coaching o entrenament, els seus principis bàsics i els factors que hi intervenen, i iniciar-se en aquesta metodologia per augmentar el lideratge personal.