Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recollida de poda L'Ajuntament t'ofereix un servei gratuït de recollida de poda al portal de casa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Recollida de poda

L'Ajuntament t'ofereix un servei gratuït de recollida de poda al portal de casa.

Tens restes vegetals de mida gran i llenyosa?


Les branques de la poda dels arbres i els arbustos no es poden dipositar dins el contenidor d'orgànica del carrer, que queda col·lapsat impedint el seu ús normal per part de la resta del veïnat.

Sol·licita la recollida de manera telemàtica al Telèfon Verd en línia o truca gratuïtament al Telèfon Verd 900 130 130 de dilluns a divendres de 8 a 20 h per acordar el dia i l'hora de la recollida: 

  • Dilluns: Sant Muç i Nucli Urbà
  • Dimarts: Castellnou sectors A i B
  • Dimecres: Castellnou sector C
  • Dijous: Castellnou sector D i Encantats
  • Divendres: Can Barceló i Can Solà
  • Dissabte: Els Avets, La Perla, Can Serrafossà i Ximelis

L'hauràs de deixar lligada a la vorera del portal de casa, en un lloc on s’evitin molèsties a la ciutadania, o allà on t'indiquin. La recollida només es durà a terme sempre que s'hagi acordat prèviament amb el Telèfon Verd.

 

Servei de recollida d'esporga

 

Les teves restes vegetals són petites i no llenyoses?


Tipus gespa, fulles, males herbes, branquillons… demana una saca de ràfia a la deixalleria mòbil per transportar aquestes restes des del jardí fins al contenidor d’orgànica i abocar-les a dins.

Si el contenidor marró que tens més a prop és de boca petita i no pots abocar-hi les restes vegetals, segueix el mateix procediment que amb les restes llenyoses i acorda amb el Telèfon Verd la recollida del contingut de la saca al portal de casa.    

Recorda que també pots portar ambdós tipus de restes vegetals a la deixalleria municipal de Cova Solera i obtenir reduccions en la taxa de recollida i transport de residus per les teves aportacions.

La poda recollida a la ciutat s’uneix amb la matèria orgànica dels contenidors i es porten a plantes de compostatge on es converteixen en compost, un adob orgànic lliure de químics, que es fa servir com a fertilitzant en agricultura i jardineria tancant així el cicle de la matèria orgànica.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

14
1