Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Efecte E posa en marxa l’oferta formativa del primer trimestre del curs 2020-2021 El consistori manté el programa com a eina de suport per a les famílies: l’adapta a les mesures de seguretat necessàries per contenir la Covid-19 i hi incorpora propostes en línia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Efecte E posa en marxa l’oferta formativa del primer trimestre del curs 2020-2021

El consistori manté el programa com a eina de suport per a les famílies: l’adapta a les mesures de seguretat necessàries per contenir la Covid-19 i hi incorpora propostes en línia

La programació de l’Efecte E aglutina tota l'oferta que l'Ajuntament de Rubí posa a disposició de les famílies.
La programació de l’Efecte E aglutina tota l'oferta que l'Ajuntament de Rubí posa a disposició de les famílies

L’Efecte E aglutina tota l'oferta formativa i cultural que l'Ajuntament de Rubí adreça a les famílies de la ciutat. S’hi inclouen les propostes del Servei d'Educació i dels diferents equipaments culturals ─Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, El Celler, l'Ateneu, el Teatre Municipal La Sala i el Museu Municipal Castell (MMUC)─. La programació de l’Efecte E es renova cada trimestre i es posa en marxa a l’inici de cada curs escolar. Les famílies troben dins el programa de l’Efecte E tallers, cursos, xerrades, itineraris, espectacles en família i hores del conte, entre d’altres.

Com tota l’activitat educativa del curs 2020-2021, l’Efecte E també s’ha adaptat a les mesures de seguretat per prevenir contagis de Covid-19. Així, es requereix inscripció prèvia a totes les propostes presencials, se’n limita l’aforament per poder mantenir la distància interpersonal i per assistir-hi caldrà fer servir mascareta i signar una declaració responsable assegurant que no es tenen símptomes compatibles amb la Covid-19 ni s’ha tingut contacte estret amb ningú que en tingui.

Complementant l’oferta presencial, l’Efecte E d’aquest primer trimestre també incorpora propostes que es podran seguir només en línia. Els dijous 8, 15, 22 i 29 d’octubre es proposa un debat en línia amb la doctora en psicologia i professora emèrita d’orientació Educativa del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB, Maria Jesús Comellas al voltant de l’evolució dels nens i nenes, l’aprenentatge, l’autonomia i la socialització (18.30 h). Tots els dimecres des del 21 d’octubre fins al 25 de novembre, es podran seguir les sessions de ioga en línia per a famílies a través de Facebook.

A més, algunes activitats, com les Hores del Conte de la biblioteca, preveuen poder oferir la proposta a través de xarxes socials si la situació epidemiològica no permet dur-la a terme de manera presencial. El consistori manté així l’aposta per l’Efecte E com una eina més de suport a les famílies durant el curs 2020-2021.

Les propostes d’aquest primer trimestre arrenquen dissabte 12 de setembre amb el taller teatralitzat El poder de l’alquímia a El Celler per a famílies amb nens i nens de 3 a 12 anys.

El programa complet de l’Efecte E amb els requeriments d’inscripció de cada activitat es pot consultar al web municipal.

Fitxers relacionats