Sou a: Inici / Participa / Pla educatiu d'entorn

Pla educatiu d'entorn

Aquí trobareu informació del Pla educatiu d’entorn de Rubí.

  • Cantata dels alumnes de 4rt Primària: Els mestres de Música de totes les escoles de Rubí organitzen anualment aquesta Cantata, que es duu a terme a l'Anfiteatre del Castell.
  • Lectura popular: El dia de Sant Jordi, a la plaça Doctor Guardiet s'organitza una lectura popular oberta a tota la població. Al matí participen alumnes de les escoles i instituts de Rubí.
  • Llegim els aparadors de Rubí: Al voltant de la diada de Sant Jordi, els aparadors de les botigues de la ciutat s'omplen dels llibres que els nens i nenes han llegit durant el curs. Es converteixen els aparadors de Rubí en una exposició de les lectures dels més joves. Una nova iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn i la Xarxa de biblioteques escolars amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants Rubí Centre.
  • Dictat popular: Com cada any, s'organitza un dictat en el qual poden participar tots els rubinencs i rubinenques que ho desitgin. Es pot fer a través de Ràdio Rubí o anant a l’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. L’objectiu és destinar uns minuts a fer una activitat distreta de llengua i després poder sondejar, de manera divertida i desenfadada, el nivell de català de la població.
  • Compartir