Sou a: Inici / Participa / Plans educatius d'entorn

Plans educatius d'entorn

Aquí trobareu tota la informació d’última hora del Pla Educatiu d’Entorn de Rubí.

Els Casals Vacacionals

Com cada any els nens i nenes de 3 a 12 anys poden gaudir de les modalitats vacacionals dels Casals d’ Infants Diaris a l’Escola 25 de Setembre i a l’Escola Teresa Altet.
Per fer la inscripció heu d’anar a qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà: Oficina del centre c/ Narcís Menard 13-17 (davant de l’ajuntament) i Oficina de les Torres, rambleta Joan Miró s/n (davant de l’Edifici Rubí Desenvolupament).

 • Casal Vacacional de juny

Durant els dies laborables de finals de juny i un cop acabades les classes (23, 25, 26 i 27 de juny). El període d’inscripció és del 2 al 13 de juny.

 • Casal Vacacional de setembre

Durant els dies laborables de principis de setembre abans que comenci el curs escolar (1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10 i 12 de setembre). El període d’inscripció és del 2 al 13 de juny.

 • Casal Vacacional  de Nadal

Durant els dies laborables del període vacacional de Nadal, un cop acabades les classes, dels mesos de desembre i gener. El període d'inscripció el fixarà l'Ajuntament uns dies abans de l'inici.

Altres novetats

 • Lectura popular: El dia de Sant Jordi, a la plaça Doctor Guardiet es va organitzar una lectura popular oberta a tota la població. Al matí van participar alumnes de les escoles i instituts de Rubí.
 • Llegim els aparadors de Rubí: Al voltant de la diada de Sant Jordi, els aparadors de les botigues de la ciutat es van omplir dels llibres que els nens i nenes han llegit aquest curs. Un total de 533 llibres van convertir els aparadors de Rubí en una exposició de les lectures dels més joves. Una nova iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn i la Xarxa de biblioteques escolars amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants Rubí Centre.
 • Dictat popular: Com cada any, es va organitzar un dictat en el qual va poder participar tots els rubinencs i rubinenques que ho van desitjar. Es va poder fer a través de rubitv.cat, Ràdio Rubí o anant a l’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.
  L’objectiu era destinar uns minuts a fer una activitat distreta de llengua i després poder sondejar, de manera divertida i desenfadada, el nivell de català de la població.
  Les properes setmanes de juny es faran públiques les receptes lingüístiques que calen per combatre els errors que es van cometre.
  Van participar des d’alumnes d’escoles i instituts a ciutadans i ciutadanes de totes les edats.
 • Compartir