Sou a: Inici / Educació infantil 1r cicle / Escola Bressol Municipal La Bruna

Escola Bressol Municipal La Bruna

L’Escola Bressol Municipal La Bruna compta amb un espai edificat de 1.514,41 m2 distribuïts en:

  • Vuit aules amples i assolellades amb varietat de jocs d’experimentació i material didàctic
  • Un pati amb jardí i arbres de 662,04 m2
  • Una sala d’usos múltiples (psicomotricitat, audiovisuals)
  • Una aula de llum
  • Un racó de contes
  • Un espai per les famílies
  • Servei de menjador amb catering  (de 12 a 15 h inclosa la migdiada).

El dia a dia a l’escola gira a l’entorn de l’adquisició d’hàbits i rutines, que faciliten el desenvolupament, l’autonomia i el benestar dels infants, i organitzen el temps a l’escola.

EBM La Bruna

La vida quotidiana és l’eix principal de l’ambient educatiu. Aquests moments del canvi de bolquers, l’hora dels àpats o el descans són essencials per al desenvolupament autònom dels infants. Ells són els protagonistes de la seva pròpia acció i, per tant, són ells els qui marquen el ritme del seu procés vital

Des de l’escola s’acompanyen aquests processos tot respectant els interessos de cada infant, deixant que desenvolupin al màxim i d’una manera autònoma les seves capacitats. Per això procurem crear una atmosfera tranquil·la i agradable en què els adults oferim un espai acollidor i de relació, i on es respecta el ritme individual de cada infant

Festes i sortides
La celebració de les festes i les tradicions és un dels trets d’identitat de la nostra escola. L’equip educatiu, amb l’ajuda de les famílies, preparem amb molta estima i il·lusió les celebracions per tal d’apropar-les als nostres infants perquè  puguin gaudir i participar de totes elles.

EBM La Bruna - InauguracióDonem la benvinguda a la Castanyera, esperem amb il·lusió el Nadal i l’arribada del Tió, gaudim amb el Carnestoltes i les disfresses, ens delectem amb les audicions de l’Escola de Música durant tot el curs, celebrem la diada de Sant Jordi, i ballem amb l’Esbart del nostre poble les populars gitanes.

Les sortides ens serveixen per conèixer, experimentar i relacionar-nos amb l’entorn que ens envolta, així que esperem amb molta il·lusió la sortida a la Granja, la visita a la biblioteca del nostre poble, l’excursió al nostre bosc de Ca n’Oriol i la visita a l'Auditori de la Biblioteca on cada any ens sorprenen amb una obra diferent.

  • Compartir