Sou a: Inici / Educació infantil 1r cicle / Escola Bressol Municipal Sol Solet

Escola Bressol Municipal Sol Solet

L'Escola Bressol Municipal Sol Solet va començar a funcionar de nou a l'edifici El Bullidor durant el curs 2010-2011 i disposa de 8 estances: una de lactants, tres per a infants d' 1 any i 4  per infants de 2 anys.

A més compta amb un pati de 475 m2, un hort, una sala polivalent, un menjador pels infants grans,  un dormitori pels infants d' 1 any, els grans dormen a les estances, despatxos per direcció, administració i la psicopedagoga, una sala de professors i una cuina office.

EBM Sol solet - Aula2

Horari
Amb servei de menjador i berenar: de 9 a 17 h
Sense servei de menjador: de 9  a 12 h i de 15 a 17 h
Entrades: de 9 a 9.30 h
Sortides: de 16.30 a 17 h
Servei Bon dia: de 8 h a 9 h, entrades a partir de les 8 h
Servei Bona tarda: de 17 a 18 h

Si algun dia l’infant ha d’entrar més tard o sortir més aviat perquè ha d’anar al metge o per algun altre motiu, s’ha de comunicar a l’educadora o trucar per telèfon a l’escola.

EBM Sol solet - Aula

Festes i sortides

A l'escola se celebren les festes populars i tradicionals: la Castanyada, Festa de la Música (Santa Cecília), Nadal, Carnaval, Sant Jordi i la festa de final de curs.

Els grups de 2-3 anys en el darrer trimestre del curs faran una sortida  a La Granja. També assistiran a l'auditori de la Biblioteca Municipal a veure un espectacle de teatre.

  • Compartir