Sou a: Inici / Agenda / 24è Cicle de Música de Cambra: concert de The Minstrels Quartet

24è Cicle de Música de Cambra: concert de The Minstrels Quartet

Quan 06/06/2019
On Escola municipal de Música Pere Burés de Rubí
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal

The Minstrels Quartet oferiran el concert Cants per la llibertat en el marc de la 24a edició del Cicle de Música de Cambra que organitza l'Escola Municipal de Música Pere Burés de Rubí. 

La veu és l’instrument natural més prodigiós i versàtil al servei de l’emoció humana. A través del cant s’han invocat els déus i s’ha transmès la cultura dels pobles. L’art vocal s’ha conreat tant a les esglésies com a les barberies, tant als coliseus de la lírica com a les tavernes. The Minstrels són un quartet de veus formades a l’entorn de l’Escolania de Montserrat, que es van unir l’any 1997 i han pres el nom que originàriament van adquirir els trobadors medievals, i que durant la segona meitat del segle XIX va servir per distingir les representacions teatrals amb elements o personatges de la cultura negra. El cant espiritual negre i els clàssics populars són la base del seu repertori.

El quartet està format per Joan Baptista Sans (tenor), Xavier Gallego (tenor), Llorenç Castelló (baríton) i Germán de la Riva (baix). 

  • El concert és gratuït. 
  • Compartir
Pertany a: ,