Sou a: Inici / Activitats i recursos educatius / Casals d'estiu

Casals d'estiu

Casals estiu2Cada mes de juliol es duen a terme els casals d'estiu, adreçats a nens i nenes de 3 a 12 anys. A Rubí s'ofereixen diferents casals distribuïts pel municipi.

Aquests espais de lleure estan organitzats per les AMPA i els centres d'esplai de la ciutat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rubí. Enguany, les inscripcions s'han de dur a terme entre el 22 de maig i l'1 de juny a l’Ateneu Municipal (c. Xile, 1) de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 h, i els dimarts i dijous també de 10.30 a 13.30 h.

Símbol sol  Descarrega't la sol·licitud d'inscripció aquí

L'horari habitual dels casals és de 9 a 14 h, tot i que alguns ofereixen servei de bon dia i servei de menjador ─consulteu el document adjunt amb informació detallada─.

Aquest any 2018, els casals d'estiu es fan del 2 al 27 de juliol. El preu setmanal és de 45,00 € si es fa la inscripció dins del termini i de 55,00 € si la inscripció es fa fora d'aquest període. Aquests preus no inclouen els serveis de bon dia ni de menjador. 

Aquest any, l’Ajuntament de Rubí destina 40.000 € a subvencionar els casals d’estiu. Aquesta partida inclou bonificacions de 10 € per infant/setmana i descomptes per a germans, nens i nenes de famílies nombroses i de famílies monoparentals. D’altra banda, el consistori assumeix la contractació de monitors per als infants amb diversitat funcional i ofereix suport econòmic específic des de Serveis Socials a aquelles famílies en situació de precarietat econòmica amb l'objectiu que també puguin gaudir d'aquest espai de lleure.

 

DOCUMENTS RELACIONATS

    • Compartir
    Pertany a: ,