Sou a: Inici / Accés a les escoles dins de l'illa de vianants

Accés a les escoles dins de l'illa de vianants

Illa de vianants_escolars

A partir del dimarts 12 de setembre, dia en què s'inicia el curs escolar 2017-2018, les famílies que accedeixin en cotxe als centres educatius Pau Casals, Schola i Regina Carmeli hauran de canviar el seu recorregut habitual a causa de la restricció del pas de vehicles pels carrers Dr. Robert, Maximí Fornés, Pere Esmendia, Torrijos i Dr. Turró.

L’ampliació de l’illa de vianants també canvia la manera d’arribar a l’edifici de l’Escola Maristes, tot i que aquest centre queda fora de la zona prioritzada per als vianants.

ITINERARIS

La tornada a l’escola representarà un dels moments més importants de la recent estrenada ampliació de l’illa de vianants. Per aquesta raó, l’Ajuntament ha dissenyat un dispositiu que té per objectiu alleugerir el trànsit als punts propers als centres escolars.

Aquest dispositiu consistirà en una major presència policial, una campanya informativa que explicarà les vies alternatives que podran seguir els pares i mares que deixen o recullen els seus fills o filles i un reforç de la senyalització vertical perquè els conductors i conductores estiguin permanent informats.

Tot plegat ha de servir per convertir el centre de Rubí en un espai lliure d’automòbils, la qual cosa representa una ciutat més segura per als nostres fills i filles. 

  • Compartir