Sou a: Inici / Rubí Random Music Festival / #SomRRANDOM

#SomRRANDOM

SomRRANDOM_1El RRandom 2018 donarà l’oportunitat a un rubinenc o rubinenca d’actuar i fer-se el selfie de la seva vida damunt l’escenari de l’Escardívol durant la Nit Golfa. L'afortunat/da sortirà d'un concurs de talents a través de la xarxa social Instagram.

La proposta s'adreça a persones de totes les edats que tinguin cançons originals i ganes de mostrar-les al món. Per participar-hi, només cal que s'enregistrin en vídeo interpretant un d'aquests temes i que publiquin la gravació a Instagram fins al diumenge 17 de juny emprant el hashtag #SomRRANDOM. Els tres vídeos que aconsegueixin més "m'agrada" es convertiran en els finalistes del concurs, entre els quals s'escollirà el guanyador o guanyadora. El premi serà interpretar el tema en directe a l'Escardívol la nit del 30 de juny, just abans de l'actuació de Maldita Nerea.

Les úniques condicions per poder optar al premi són que la persona participant sigui de Rubí i que ho pugui acreditar, que el tema a concurs sigui original i que la lletra no pugui resultar ofensiva envers cap persona, col·lectiu, creença o ideologia. Per participar també és imprescindible que la configuració del perfil d'Instagram on es pengi el vídeo sigui pública. No s'admetran com a vàlides aquelles publicacions que hagin estat promocionades ─publicitat pagada a Instagram─.

@rubi_ciutat et dona l'oportunitat de demostrar el teu talent!

  • Compartir